PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De Herberg

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: De Herberg   do dec 23, 2010 1:04 pm

Kelahn zat samen met twee van zijn vrienden, Jubard en Hirfan, aan een tafeltje in de herberg aan het marktplein. Vermoeid staarde Kelahn in zijn pint met bier en hoorde de deur van de herberg opengaan en weer dichtklappen. Jubard stootte hem aan en wees hem op degene die binnen was gekomen. Het was Karn, de zoon van de rijke koopman in de stad. Zonder iets te zeggen richtte Kelahn zich weer op zijn bier. Karn bestelde eveneens een pint en liep langzaam op de drie jongens aan.
'En wat doen deze drie boertjes hier in de grote stad.' Zei Karn met een pesterige stem. Kelahn wende zich tot Hirfan en mompelde:
'Hoorde jij net ook dat er iemand iets zei of liet Jubard weer een van zijn pratende scheten.' Hirfan en Kelahn begon tegelijk hard te lachen. Karn vatte dit op als een smet op zijn eer.
'Wat is er zo grappig, boertjes?' Dat laatste zei hij met zoveel minachting dat Kelahn zich niet meer kon bedwingen. In een beweging sprong hij op en sloeg de pint uit Karns hand. Deze trok zijn dolk en hield deze voor zich uit gestrekt.
'Wacht maar tot mijn vader dit hoort!' Riep hij uit en haalde uit met zijn dolk. Hierbij maakte hij een grote snee in Kelahn's arm. Een vervaarlijke vonk flikkerde in Kelahn's ogen.
'Nu is het klaar!' Kelahn trok nu ook zijn dolk en wilde op Karn afstormen maar zijn vrienden hielden hem tegen.
'Kelahn, kappen. Voor je het weet moet je naar de stadswacht.' Fluisterde Hirfan in zijn oor. Ze lieten hem weer los en hij bedaarde enigszins. Zwijgend schoof hij zijn dolk weer in de schede, keek Karn nog een keer vernietigend aan en liep toen naar buiten. Hij zwierf wat over de markt en bekeek wat kraampjes.
Terug naar boven Go down
Aiwendil

avatar

Aantal berichten : 153
Punten : 170
Join date : 31-08-10

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: Im not a hunter, im not a temmer. Just a elf
Partner: I don't know how he did it, but he catch my heart. Mudly

BerichtOnderwerp: Re: De Herberg   do dec 23, 2010 3:20 pm

[Emiel boven, je gebruikersnaam is ook je naam in de RPG Wink En zo te lezen ben je een man dus dan zou je eigenlijk een menselijke avatar nodig hebben ^^ Snap je?]

In een hoekje van de Herberg zat Aiwendil, kijkend naar het tafereel dat zich afspeelde. De twee leken het niet echt goed te kunnen vinden. Vaag vroeg ze zich af of ze al lang in het dorp woonde maar daar bleef ze niet lang over stil staan. Ze moest weer is een voorraad planten afleveren bij de kruidenier die ze verwerkten. Ze kreeg er een eerlijke prijs voor en ze hoefde niet vaak het dorp in, waar ze nog steeds van gruwde. Ze rekende snel af en liep met soepele passen door de open deur.
Zachtjes neuriede ze wat terwijl ze op weg was naar de kruidenier. Het winkeltje lag gelukkig in een afgelegen hoekje, dat scheelde weer geduw. De zwarte kap van haar mantel bedekte haar halve gezicht. Er waren nog wel eens mensen die dachten dat je waardevollen dingen bezat of bepaalde gavens had als elf. Er waren genoeg vestigingen van de elven waar ook alleen maar elven in mochten. Plotseling viel ze tegen iemand op die ze per ongeluk meenam in haar val. Haar kap viel af en ze keek woedend achterom. En toen achter zich op wie ze was gevallen. Heerlijk, die twee mannen die aan het ruziën waren in de Herberg. Die Karn begon hard te lachen met een valse grijns. Snel ging ze van de ander af en hielp hem overeind. Ze deed dit alleen maar om de neiging die Karn te slaan te onderdrukken.

-Sorry inspiloos x)-
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
De Herberg
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De markt-
Ga naar: