PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Practice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Practice   di nov 02, 2010 11:25 pm

Fuoco zat in het gras op de zonnige velden. Hij wilde met zijn kracht voor 'Metaal' oefenen en had speciaal deze plaats daarvoor uitgekozen. Hij had ook een gave voor kracht en daarom gaf de zon hem meer energie. De warmte die zijn lichaam binnendrong leek als een stroomstoot door zijn lichaam te gaan en het gaf hem genoeg kracht om intensief bezig te gaan met zijn kracht. Fuoco maakte zich klaar en sloot zijn ogen. Hij was zich bewust van al het metaal in de grond en verzamelde het op éen punt. Daarna trok hij het - mentaal - met al zijn kracht het ijzer naar boven. Het gras wijkte voor het brokje onzuivere metaal dat naar bovenkwam en het zag er slordig uit. Fuoco was niet tevreden en was streng tegen zichzelf. Hij ademde diep in en blies zijn hete adem tegen de dolk. Langzaam smolt het om tot een plat laagje ijzer. Hij liet het afkoelen en trok het toen uit de aarde. Het was versmolten met het gras en trok daarbij ook een heleboel aarde en gras mee. Fuoco keek er naar en was nog steeds niet tevreden. Het ding was mislukt, misvormd. Het ging ook nooit goed met hem!
´Je bent een mislukkeling!´ snauwde hij tegen zichzelf. Hij sloeg zijn poot hard op het metaal maar het gaf niet eens mee. ´Zwakkeling, mislukkeling,´ gromde Fuocu nu zachter. Hij wist het, hij was soms erg hard tegen zichzelf. Maar hij verdiende het op sommige momenten omdat hij dingen moest leren en dat ging niet beter met zelfmedelijden. Je moest streng tegen jezelf zijn als je iets wilde leren.
Met een boze grom pakte Fuoco het metaal op en gooide het tegen een boom. Het kaatste er vanaf en liet een snee in de boom achter. Daarna ketste het tegen een andere boom en kwam precies voor Fuoco´s voeten neer. Fuoco stond het niet toe dat zijn mondhoeken omhoog zouden krullen of iets dergelijks. Het ding dat voor zijn voeten lag was mislukt, net zoals altijd. Fuoco werd naarmate de tijd verstreek steeds gefrustreerder en hij was bang dat hij het nooit zou leren. Hij oefende bijna elke dag maar het lukte hem niet. Hij kreeg het gewoon níet voor elkaar. Zijn kracht voor vuur ging prima maar metaal mislukte keer op keer.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Practice   di nov 02, 2010 11:47 pm

Atelic kwam met een 'plof' neer toen hij zich liet landen op het hoge grans van 'de zonnige velden'. Hij liet zich meteen in het warme gras zakken en genoot van de warme zon die zijn huid verwarmde. Ja, Atelic hield van kou, maar een beetje zon en warmte op zijn tijd was ook niet verkeerd.
Atelic bleef een tijdje in de zon liggen tot hij wegdoezelde. Hij voelde zich loom worden en vergat daardoor op zijn omgeving te letten. Maar hij maakte zich niet zo'n zorgen. Als er iets zou gebeuren zou hij zich er vast wel uit kunnen redden. Toen Atelic bijna in slaap viel deed iets zijn oren spitsen. Wat was dat? Wat gebeurde er? De aarde leek een beetje te rommelen alsof er een lichte aardbeving aan de gang was en hij sprong op. Hij draaide zich om zijn as naar het geluid toe maar zag niets anders dan een rijtje struiken. Wat was het? De vraag spookte nogmaals door zijn hoofd en deed zijn oren nieuwsgierig heen en weer draaien. Atelic was niet echt bang. Het lette wel op maar hij was snel genoeg om weg te vliegen en - hopelijk - sterk genoeg om de confrontatie aan te gaan als hij een aggresieve mens of draak tegen zou komen.
Toen Atelic om de bosjes heen liep zag hij een rode draak zitten. Zijn huid leek te schitteren maar toen hij beter keek zag hij dat het kleine vlammetjes vuur waren. Atelic bleef er naar staren tot de rode draak ineens iets zei: 'Stommeling, mislukkeling.' Het was duidelijk dat hij zichzelf iets verachte maar hij zat met zijn rug naar Atelic toe en Atelic kon het dus niet zien. Eigenlijk wilde hij het gewoon vragen maar de draak klonk zo boos en aggresief... Nou ja, ach... Het zou zo'n vaart niet lopen toch?
'Waar zit je mee, vriend?' zei Atelic. Het woord 'vriend' gebruikte hij niet omdat hij de draak kende maar omdat hij hoopte dat het vriendelijkheid zou afdwingen bij de andere draak. Atelic had echt geen zin in een confrontatie met een of andere chagrijnige draak.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Practice   do nov 04, 2010 7:55 pm

Fuoco schrok op van een vreemde stem. Hij wendde zijn blik af van het stuk mislukte metaal dat voor zijn voeten lach en keek om, recht in de ogen van een mannelijke draak met bijzondere turqoise vleugels die zijn aandacht trokken. De draak vroeg hem wat er aan de hand was en noemde Fuoco vriend. Dat woord gaf hem een fijn gevoel, het leek al alsof hij nu een vriend had gemaakt. Dit was de eerste draak die hij tot nu toe had ontmoet in Dragon World en hij werd nu al vriendelijk benadert. Daar was hij blij mee.
'Ik ben aan het oefenen met mijn krachten,' antwoordde Fuoco vriendelijk. Hij keek de draak een tijdje aan en hield het fijne gevoel van nu al iemand te hebben gevonden die aardig tegen hem deed en niet aggresief vast. 'Maar ik ben nu klaar met oefenen hoor.' Fuoco dacht daarna even na en besloot om recht op zijn doel af te gaan. Hij zocht een goede vriend en deze vreemde draak leek nu al het perfecte persoon daarvoor. Fuoco wilde hem graag leren kennen.
'Wat is je naam?' vroeg Fuoco tenslotte.

Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Practice   vr nov 05, 2010 10:47 am

De draak draaide zich snel om - bijna verschrikt. Maar verschrokkenheid schemerde niet door in de ogen van de onbekende draak en Atelic was ook niet van plan om daar naar te gaan zoeken. Hij keek de draak aan en observeerde zijn huid. Zijn schubben waren diep rood en brandden. Échte vlammen schoten van zijn huid en verspreden warmte in de buurt van de vreemde draak. Atelic was gefascineerd door zijn uiterlijk... Het zag er echt betoverend uit.
Plotseling gaf de draak antwoord. Hij zei dat hij aan het oefenen was maar dat het niet lukte. Toen viel Atelic's oog op een plat stuk metaal dat voor de draak lag. Aan de onderkant zat gras en aarde mee gesmolten maar aan de bovenkant was had het een glad oppervlak en zouden er vast mooie dingen mee gemaakt kunnen worden. Atelic gaf geen antwoord op de woorden van deze draak omdat hij alweer een nieuwe zin begon. Hij vroeg naar Atelic's naam.
'Mijn naam is Atelic,' antwoordde hij zonder te twijfelen. Deze draak leek geen arrogantie of onvriendelijkheid uit te stralen zoals bij sommige draken het geval was, maar juist vriendelijkheid en openheid. Het trok Atelic niet aan wanneer draken erg opdringerig waren en meteen vrienden wilden zijn, maar het maakte hem verder ook niet zo veel uit. Bongenoten zouden alleen maar goed zijn in deze harde wereld.
'En mag ik jou dan dezelfde vraag stellen?' Een zweem van een glimlach verscheen op Atelic's gezicht.

[sorry, korte post ]: ]
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Practice   

Terug naar boven Go down
 
Practice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De zonnige velden-
Ga naar: