PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Het laatste gevecht.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Het laatste gevecht.   vr okt 15, 2010 12:10 am

Vanaf de krater vloog Shadow richting de boerderijen, want Shadow had Zu uitgedaagd naar de boerderijen te komen. Zijn vleugelslagen waren normaal voor zijn doen en landen op een van de uitgestrekte weilanden van de boerderijen. De zwarte draak draaide zich om en keek naar de lucht om te zien of Zu zijn uitdaging aangenomen had. Een grijns speelde op Shadow's bek toen hij de donkere gedaante van Zu aan de hemel groter en groter zag worden. De herrinering speelde door zijn kop: Shadow had een jongen wille redden, maar de leidster van de NW Toxic wilde de jongen niet laten gaan en Shadow had de jongen gegrepen, maar Zu was toen nog te snel voor hem net als de andere NW leden. Net nog binnen het grens gebied was Shadow gedwongen te landen en greep Zu hem bij zijn kop en had Shadow veel moeite gedaan om vrij te komen. Maar dat was nu voorbij en Shadow wilde wel eens weten of hij Zu zou konnen verslaan. Zo niet dan zou Shadow vechten tot hij dood zou zijn! Shadow wachten geduldig en keek Rustig toe hoe Zu aan kwam. "Het zal hier en nu gebeuren, Zu ik zal je bevechten tot mijn leven voorbij is!" dacht Shadow.
Terug naar boven Go down
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   vr okt 15, 2010 7:13 pm

Shadow had Zu, de onderalfa van de Night Warriors uitgedaagd tot een gevecht. Op diens snuit stond nu een misselijkmakend grote grijns die niet meer van zijn snuit kon weggevaagd worden. Hij scheerde tussen de wolken door, splitste ze open met zijn grote vleugels. Zijn gele ogen tuurden door het wolkendek naar beneden. Daar stond Shadow. Waarom had hij de boerderijen gekozen? Daar waren toch mensen. Het liefst bleef Zu bij de mensen uit de buurt. Hij was al eens bijna gevangen geweest, maar door hulp van een andere draak werd hij uit zijn gevangenschap bevrijd. Zu gromde en dook recht op Shadow af. Een paar meter voor hem lande hij hard op zijn poten en de grond bibberde onder zijn gewicht. Brullend en klappend met zijn vleugels keek hij Shadow pisneidig aan. 'Dus jij daagt me uit. Jij Shadow. Prins der lafaarden.' met zijn stem kil en schor sprak hij de worden scherp uit. Zu keek hem aan met zijn tot spleetjes geknepen ogen. Plots haalde hij uit en had hij zijn kaken rond Shadow's nek geklemd. 'Ik laat me niet zomaar doen.' de grom in zijn stem kwam er samen met zijn woorden uit. Zu liet Shadow weer los en brulde luid. Vandaag zou hij zegenvieren. Hij zette een paar stappen achteruit en keek Shadow aan. 'The strong will fight, the weak will rot.' murmelde hij terwijl hij Shadow nauwlettend in de gaten hield.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   vr okt 15, 2010 7:27 pm

De woorden van Zu waren snijdend, maar Shadow gooide ze uit zijn gedachten als een paar botten uit zijn grot. Zu's gebrul weerklonk over de boerderijen en de mensen kwamen hun huizen uit en staarde verbluft naar het tafereel tussen de twee enorme draken. Shadow voelde de snelle uithaal van Zu en haalde zelf met zijn voorpoot naar de borst van Zu uit, maar miste net toen hij hem los liet. Nu was het zijn beurd om rauw te brullen en wild met zijn vleugels te slaan. 'Het is al een tijdje geleden dat we elkaar voor het eerst ontmoeten Zu, maar in die tussen tijd heb ik mezelf hard getraint en ben getranformeerd!' zei Shadow met een kille ondertoon en zijn blik was ijzig. Hun grbul zou vast tot ver in DW te horen zijn. Shadow sprong opzij voor een schijn beweging en Beet Zu in zijn schouder. Een vuur srtaal schoot uit zijn neus en om Ringde Zu rond zijn hals. Dit was het meest extieve manier om bij draken schade aan te richten dan over de grond. Shadow dook weg en kwam omhoog en krabte naar Zu's kop. Daarna sprong Shadow weg en een dikke duistere nevel kwam opzetten die aan ieder ding leek te kleven. Shadow kon geweldig zien in deze nevel, maar tegenstanders werden verblind net als iedereen bij gewone mist. De ring van vuur werdt steeds kleiner en branden zich langzaam een weg door de schubben heen.

( Niet dat ik Zu verwond even voor Sky of Angel en Razor.)
Terug naar boven Go down
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   za okt 16, 2010 6:52 pm

Hij kon nog net de klauwen van Shadow ontwijken, toen hij uithaalde. Zu keek de draak grijnzend aan. 'Het is al een tijdje geleden dat we elkaar voor het eerst ontmoeten Zu, maar in die tussen tijd heb ik mezelf hard getraint en ben getranformeerd!' Zu lachte binnensmonds. 'Ja, ik zie het. Je ziet er nog zwakker uit. Ben je wel zeker dat je getraint hebt en niet gewoon maar boompjes hebt omgekapt?' sprak Zu bespottelijk uit. Hij merkte op dat de mensen hun huizen uitkwamen en naar de twee grote draken op hun velden keken. Als de rest van DW nu niet wist dat ze een gevecht waren begonnen dan waren ze doof. Zu brulde toen hij de tanden van Shadow in zijn schouder voelden zakken. Zu zelf greep met zijn klauwen in de rug van Shadow en hield hem daar vast, tot hij een warmte rond zijn nek begon te voelen. 'Dacht je nou echt dat ik niet tegen een beetje vuur kon?' lachend sprak hij de woorden uit. Zu had niets liever dan vuur om zich heen, in de winter dook hij zelfs vulkanen in om warm te blijven. Hij duwde Shadow krachtig van zich af, maar deze krabde naar zijn kop. Zu kon nog net ontwijken. Had hij nu zijn ogen gesloten of zag hij nu zo slecht. Zu stond stil op de grond, luisterde gespannen naar Shadow, die hier ergens rondom hem aanwezig was. De ring van vuur werd kleiner om zijn hals en Zu trok hem van zijn hals af. Van vuur had hij geen last. Zu spreed zijn vleugels en steeg op, tot ver boven de nevel, toen hij eindelijk ver van de nevel vandan was en weer kon zien, brulde hij dreigend. Hierna ademde hij diep in en vuurde een straal zwart vuur in de dikke nevel. Had hij Shadow nu geraakt of niet ?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   za okt 16, 2010 9:47 pm

Door die greep van Zu op zijn rug voelde Shadow iets sijpelen, maar toen hij van Zu af werdt geduwd was zijn tegenstander de lucht in gegaan en spuwde een grote vuur straal af in de mist, maar Shadow had het bulerende vuur zien aankomen en weg gesprongen. Shadow moets Zu weer aan de grond krijgen in de lucht kon hij de draak moeilijker raken, omdat de meeste aanvallen dan beter ontweken konden worden, dat gelde voor elke draak. Shadow concentreede zich en de mist pakte steeds meer samen en vormde in een soort van dikke brij die iedereen zijn bewegingen zou gvertragen zelfs voor hemzelf. De mist vormde zich hoger en hoger en zwiepte richting Zu. Shadow wilde hem niet raken alleen naar de grond jagen. Het vormeloze ding cirkelde door de lucht en dook zo nu en dan op Zu af en kwam dan weer traag omhoog. Shadow spreiden zijn vleugels en kwam met grote snelheid de lucht in. Zu had hem misschien net op gemerkt en Shadow ramde de zwarte draak tegen zijn borstkast, daarna nam Shadow iets afstand en het vormeloze ding dook op Zu af en landen hard tegen de rug van Zu en omwikkelde de zwarte draak over de gehele lengte van diens lichaam. Shadow bouwde electse vonken tussen zijn stekels op en zwiepte met zijn staart richting Zu en zijn staart kwam ergens op Zu's lichaam terecht, maar de inpakt was minder dan de bedoeling was, maar zins Shadow's transformatie was de knots op het uiteinde van zijn staart verandert in een stuk dat bestond uit twee meter lange stekels die langzaam maar zeker in Zu's heup weg zonk. Shadow trok zijn staart terug en vloog een stuk achteruit. 'Ja ik heb mezelf getraint en niet op bomen, maar met beren die zijn sterker en bieden weerstand!' grauwde Shadow en sloeg met zijn voorpoten naar Zu's kop, maar hij miste net op een paar haar na, daarna keek Shadow toe hoe Zu zich uit de nevel massa wilde wringen, maar deze troep bleef maanden aan iemand kleven en was moeilijk te verwijderen.

Edit Sky: Shadow je mag niet bepalen wat anderen doen en ook niet of je aanval raak. Dat moet degene die aangevallen word zelf bepalen. Dat weet je best en ik heb dit al vaker tegen je gezegd. Je laatste waarschuwing voor je een échte waarschuwing krijgt!
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   do nov 25, 2010 10:40 pm

Ze was van de markt af gekomen. Daar had ze een schok in haar lijf gevoeld en meteen wist ze dat er iets met Shadow was. Hij was iets van plan wat geen goed idee is en Geisha had hem willen tegenhouden. Maar hoe snel ze ook bij de boerderijen probeerde te komen, ze was al te laat. Halverwege het dorp had ze het gebrul en geschreeuw van de twee draken al gehoord. Laat hem alsjeblieft geen domme dingen doen, dacht ze. Het teken op haar schouder gloeide. Verdorie. Ze geloofde dat dat zou moeten betekenen dat hij al gewond was, maar ze wist het niet zeker. De adrenaline gierde door haar lichaam en ze begon steeds harder te rennen. Ver bij de boerderijen vandaan begon ze al te schreeuwen, ze wist dat Shadow haar zou kunnen horen. 'Shadow!' schreeuwde ze, 'Shadow!'. Haar hand lag op het wapen dat het meest naar achteren hing; het zwaard met de drakenkoppen. Wie of wat het ook was, die Shadow aanviel, hij of zij zou ook met Geisha te maken krijgen. Hoewel ze diep in haar hart wel wist wat voor een iets het zou kunnen zijn. Een Night Warrior. En ze wist bij haar verstand ook dat ze een gevecht met zo'n draak niet zou kunnen overleven. Maar haar hart zei haar dat ze moest vechten. En dat zou ze doen ook. In de verte zag ze de twee figuren met elkaar worstelen. Dan weer de een in de lucht, dan weer de ander, vuur dat naar elkaar werd gespuwd. Als het niet om Shadow had gegaan, maar om twee onbekenden, had ze het gaaf gevonden en had ze er gefascineerd naar staan kijken. Maar nu was het heel anders. Nu stond het leven van haar beste vriend op het spel. En dan was het ineens zo interessant niet meer. Haar hart bonkte in haar borstkas en een aantal meters bij het vechtende stel vandaan bleef ze staan.
Haar zwaard was getrokken. Haar borstkas pompte wild op en neer. Strijdlustig keek ze naar Zu. Ze schreeuwde.
Terug naar boven Go down
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   do nov 25, 2010 10:55 pm

Ehm ja, ik bepaal zelf wel of jou nevel mij helemaal inwikkeld of niet.

Neen dus, hij had Shadow niet geraakt. Hij gromde, brulde van woedde. De zwarte nevel rondom hem wikkelde zich rond zijn staart. Het voelde aan alsof zijn staart naar beneden werd gehouden door een zwaar gewicht. Hij merkte dat een zwarte schim op hem afdook, maar hij kon hem nog net ontwijken. Toch, een deel van Shadow's lichaam knalde tegen Zu aan. De draak gromde, greep naar zijn staart in een poging Shadow weg te slingeren maar mistte. De zwarte nevel kroop Zu's rug op. Er moest toch een manier zijn om dat van hem af te krijgen? Zu keek rond, maar zijn ogen knepen dicht toen hij stekels in zijn lichaam voelde boren. Hij gromde, trok de staart van zijn vijand uit zijn lichaam en deed een poging om hem keihard tegen de grond aan te beuken. Zu raakte de grond, maar Shadow ook. Plots hoorde hij geschreeuw en hij keek om. Een petieterig mensje stond naar de twee draken te schreeuwen, en keek hem, Zu, strijdlustig aan. Hmm, was dit Shadow's temmer? Hij grinnikte en dook op het vrouwmens af, krulde zijn immens grote lichaam in een halve cirkel rondom haar. 'Zo zo zo, dit is dus jou temmer.' Hij bulderde het uit. Hij verdween weer rond Geisha en dook recht op Shadow af, in zijn bek vormde zich een vuurstraal, die hij recht op Shadow afvuurde.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   vr nov 26, 2010 1:14 am

Zu had hem goed vast toen ze samen naar beneden suiste en de grond raakte. Shadow lag op zijn zij toen hij Geisha hoorde schreeuwen en zijn blik ging even naar haar uit, maar Zu had haar ook gezien en sprong half rond haar heen. Woede borrelde in Shadow op en hij stond op toen Zu het uit bulderder dan het kleine mens zijn temmer was. Daarna dook hij weer op Shadow af met een grote steekvlam. Shadow opende zijn bek en spuwde een vuurstraal van zijn eigen en zetten zich stevig af en dook weer de lucht in. Shadow wilde Geisha beschermen om haar uit dit gevecht te houden, maar dat zou toch niet lukken. Shadow draaide zich in de lucht en schoot in een duikvlucht recht op Zu af en opende zijn klauwen om Zu open te rijten, maar hij miste en landen zwaar op de grond, maar Shadow zwiepte gevaarlijk met zijn staart naar Zu op hem op afstand te houden en draaide zich naar Zu toe. Shadow stormde op hem af en wilde Zu bijten, maar er ging iets mis!
Terug naar boven Go down
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   za nov 27, 2010 1:35 pm

(Ik mag 'm doden. n_n' )

Hij dook opzij, toen Shadow op hem afstormde. De grond trilde onder zijn poten toen de draak neerkwam op de grond. Zu wou op hem afduiken, maar de staart van Shadow hield hem op afstand. Hij gromde. 'Maak je klaar om te sterven.' bromde hij naar zijn vijand toe. Als Zu dit werkje had afgemaakt, dan zou hij het hart van Shadow samen met zijn kop naar Toxic brengen. Een grijnsje sierde zijn snuit toen hij daaraan dacht. Shadow stormde op hem af, nu had Zu de kans om ook op hem af te stormen en dat deed hij. Zijn poten plantten zich dieper in de grond bij elke stap, het trilde en de mensens stonden verschrikt rondom hen. Koeien, schapen en paarden renden in paniek aan de kant. Verpletterd worden door twee draken was geen pretje. Zu naderde Shadow, en net op het moment dat Shadow hem wou bijten drukte Zu hem tegen de grond. 'Ik zie je in de hel, mijn vriend.' sliste hij in Shadow's oor. Een laatste brul weerklonk van Zu voordat hij naar de keel van Shadow hapte. Zijn kaken klemden rondom zijn nek, zijn tanden boorden zich dieper in zijn keel. Het leek alsof alles rondom hen in slow-motion ging, de geluiden waren doffer. Zu hoorde het geluid van de joellende mensen niet meer. Alleen de hartslag van Shadow hoorde hij nog. Hij wachtte op het moment dat dat geluid zou stoppen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   za nov 27, 2010 2:19 pm

Zu was iets sneller geweest dan hij en Shadow vervloekte zichzelf daarom. Hij voelde de klauwen van Zu diep door de geschubte huid heen gaan. De tanden van Zu sneden als heten messen door de boten en raakte zo zijn hals-slagader. De tijd leek stil te staan, maar Shadow kon Geisha nog goed zien. De eerste gedachte die hij ooit met haar zou delen schoot hem nu te binnen en hij voelde haar heel dicht bij hem. "Geisha het spijt me, ik dacht echt dat ik Zu nu wel aan had kon. Wees zo wijs om niet hetzelfde lot te begaan zoals ik Geisha?" toen Voelde Shadow dat hij zijn grip op haar gedachten verloor. De woorde van Zu galmde door zijn kop, maar elke gedachte bleef uit. Shadow's bloed droop uit de wonden die de tanden van Zu hadden gemaakt en stroomde dik over de grond van de weidelanden waar ze op vochten. Shadow zou nog een keer toe slaan en hij wilde dat Zu altijd een litteken van hem bij zich zou dragen. Met de laatste kracht haalde Shadow uit met zijn staart naar de kop van Zu en hij voelde hoe de stekels van zijn staart tegen de kop van Zu aan kwam. Met een lelijke haal trok Shadow zijn staart weer los die nu levenloos tegen de grond sloeg. Geen woord kon hij nog uit brengen, maar hij wist dat Zu iets van hemzelf mee zou nemen naar Toxic. Zijn laatste levensenergie vloeide weg en hij blies zijn laatste adem uit. Shadow's ogen zakte half dicht en zijn hart plote steeds langzamer. Bonk... Bonk...Bonk.............. Zijn gevoel van sterven verdween en alles om Shadow heen werdt zwart nog zwarter dan de nacht. Alles rond om hem heen zelfs de geluiden verdwenen. Shadow was dood!
Terug naar boven Go down
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   za nov 27, 2010 2:48 pm

Hij voelde hoe de kracht van Shadow afnam, bloed gleed langs zijn tanden voorbij naar beneden. Naar de grond. Het sijpelde weg door de aarde. Shadow's lichaam zou hetzelfde doen. Vergaan tot stof en in de aarde verdwijnen. Net op het moment dat Zu Shadow wou loslaten voelde hij een harde klap op zijn kop en uit reflex beet Zu harder in Shadows nek. De stekels aan Shadow's knots drongen zijn vlees in, net in zijn nek. Toen Shadow zijn staart wegtrok was een grote gapende wonde vanaf Zu's oor tot de helft van zijn nek te zien. Hij gromde, drukte zijn kaken steviger op elkaar en voelde het bloed op zijn snuit vloeien. Zelf had Zu vele krassen en sneën in zijn lichaam gekregen door Shadow, en zijn energie was niet meer zo hoog als eerst. Het hart van Shadow verzwakte, evenals de kracht in zijn lichaam. Zu hoorde hoe het hart niet meer zo hevig klonk als eerst en hij grijnsde. Als final touch beet hij nu de gehele halsslagader door. Het hart stopte, het was stil in de oren van Zu. Hij had het gedaan, hij had Shadow vermoord! Nog even bleef hij met zijn nek in zijn bek zitten voordat hij zijn tanden losrukte en een luide overwinningsbrul slaakte. Heel DW mocht weten wat er was gebeurd. Hij brulde nog eens, vol trots, voordat hij zich omdraaide en zich naar de temmer van de nu dode Shadow richtte. Hij gniffelde en kwam dichterbij. Hij torende hoog boven het vrouwmens uit. 'Je bent nu weer alleen, meissie.' sprak hij kil waarna hij luidop bulderde van plezier. Hij draaide zich weer naar het lichaam van Shadow, liep er opaf en spieste zijn klauwen in zijn borstkas. Met veel gekraak en geruk trok hij het hart uit het dode lichaam van de draak en hij kneep er lichtjes, en met een grijns in. Deze was voor Toxic. Met een snelle beweging schoot zijn bek weer naar de kop van Shadow en hij schudde er hevig mee. Totdat zijn kop eraf zou komen. Het duurde even maar het lukte. Deze was voor hem. Hij nam het hoofd in zijn poot en draaide zich nog een laatste keer naar het vrouwmens. 'Ik zie je later.' grinnikte hij waarna hij zich afzette en richting NW gebied vloog.

(uit)
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Het laatste gevecht.   

Terug naar boven Go down
 
Het laatste gevecht.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De boerderijen-
Ga naar: