PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 De velden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: De velden    ma aug 02, 2010 2:17 pm

Kliennie liep wat gehaast door de velden op zoek naar een prooi hij hadt niet veel geld meer en honger en hij probeerde te sparen voor een paard maar die waren niet goedkoop. Even stopte hij om op adem te kommen en zag in de verte een paar herten lopen ze waren rustige aan het grazen en kliennie sloop er naar toe. Hij kon de vlees en het leer er van goed gebruiken, hij pakte zijn boog en spannde een pijl en richte op een van de herten en liet toen los de pijl volg precies waar kliennie hem hadt gemikt in de nek precies door de slagader met een klap veil de hert op de grond en de ander herten rende snel weg.
Odertussen rende kliennie dichterbij en vppr de zekerheid spannde hij nog een pijl maar het diertje was al doodt tevreden bekeek kliennie zijn winst het wwas een grote mannetjes hert. Hij deedt zijn pijl terug in zijn pijlenhouder en deedt zijn boog over zijn schoulder, en haalden de pijl uit de nek van het hert en tilde de hert op en ging terug naar de markt naar om te kijken hoeveel hij zo krijgen. Het beest was best zwaar, maar hij zo toch zeker 150 goudstukken kunnen krijgen voor deze dacht hij tevreden. Opeens viel er een grote schadow over hem heen en keek benieuwd naar de lucht, mischien een regen wolk maar dat kon niet doorvaar was het te klien of firechild dacht hij.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De velden    ma aug 09, 2010 12:33 am

Het knorrende gevoel en geluid van haar maag bracht haar terug naar de realiteit. In een dagdroom had ze wat voor zich uit zitten staren en ze had zich erdoor beseft dat ze honger had. Het was alweer een poosje terug dat ze een goed maal had gehad en ze had daarnet duidelijk voor zich gezien hoe ze een groot hert had opgepeuzeld. Lichtelijk geïriteerd schudde ze eens met haar witte kop en keek daarna eens om zich heen. Ze lag aan de rand van het bos en aan de rand van een open veld, deze gingen in elkaar over. Nouja, van een overgang was er weinig sprake. Het bos hield plots op en daarna begon het veld. Als Carra de lucht diep opsnuift kan ze de lucht van een troep herten onderscheiden. De lucht van de herten was sterker dan de geur van dat ene mens dat er liep, vandaar dat zie de niet opmerkte. Op het land was ze niet een heel charmante verschijning, met haar wagelende pas. Maar eenmaal in de lucht was ze sierlijk en een en al pracht. Carramaena verkoos het lucht dan ook boven het land, en het water boven vaste grond. Maar als een plek moest kiezen om te slapen was dat toch echt een grot. Met ruime slagen van haar vleugels vloog ze over het land, haar schaduw onder haar gleed over bosjes en een enkele boom heen. Als ze de groep herten in het zicht krijgt blijft ze er hoog boven cirkelen, op zoek naar de twee lekkerste van het stel. Want twee had ze er zeker nodig om haar honger te stillen. Vanuit haar ooghoek zag ze beweging, een mens die dichter naar de herten sloop. Er klonk een klein brommetje in haar, maar niet hoorbaar voor de rest. Carra kon niets tegen hem doen. Dan zou ze de herten ook wegjagen. En om nu eest de hele omgeving uit te moeten kammen voor ze ging eten. Nee. Daar had ze absuluut geen zin in. Vandaar dat ze de mens voor even zijn gang liet gaan. Met een snelle duikvlucht nam ze twee grote herten in haar klauwen, twee reeën die flink dik waren, maar niet op een drachtige manier. Tevreden liet ze een brom horen, de andere herten waren toch al op de vlucht geslagen. Nu het mannetjes hert nog. Zonder moeite was ze weer in de lucht, niet heel erg hoog, zodat het de mens niet kon ontgaan dat hij onder haar liep.
Terug naar boven Go down
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: De velden    di aug 10, 2010 2:43 pm

Kliennie zag hoe de draak in een duikvlucht zonder moeite 2 flinke herten te pakken nam en de draak brulde luid van teverdenheid en ze bleef boeven hem vliegen. Kliennie liep ondertussen weer verder wat zou ze willen dacht hij. Dus stopte hij weer en legde de hert op de grond en keek weer naar boven. Het was een grote witte draak en zei toen' Heey daar, is er iets.' Kliennie voelde zich niet helemaal op zijn gemak wat nou als ze het op zijn hert hadt gemunt. Maar dat leek hem nogal raar ze kon zonder al te veel moeite zou een hert vangen. Terwijl hij er eerts een moest vinden en dat viel soms al niet mee en dan moest hij nog zorgen dat hij ongezien dichtbij genoeg kwam, wat als ze hem opmerkte gaan ze er als hazen vandoor. Ondertussen bleef hij de draak stark aan kijken. Afwachten op wat ze ging doen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De velden    di aug 10, 2010 2:55 pm

Telkens opnieuw bolde haar vleugels zich, sloeg ze ermee en liet zich op de lucht voortdrijven. Maar wel zo dat ze in de buurt van de mens bleef. Onbewust liet ze zich een stukje zakken en richtte haar violetkleurige ogen op de mens. Het was er een van het mannelijke geslacht en ze had het idee hem eens eerder gezien te hebben. Het kon niet zijn dat hij uit Zyath kwam. Het was voor haar al een eind vliegen geweest en met die korte benen konden mensen lang niet de afstanden afleggen die draken maakte. En dus besefte Carramaena zich dat ze hem hier gezien moest hebben. Niet veel daarna zag ze weer flarden van een poosje gleden voor zich, toen had ze twee jongens bij het meer gezien die haar gestoord hadden. Nu ze beter keek zag ze dat dit inderdaad een van de twee was. Bij het horen van de stem, die haar het idee gaf dat hij zich aangevallen voelde. Defensief liet ze een brul horen, waarna ze al cirkelend op de grond lande, met nog steeds de twee herten in haar achterpoten. Eenmaal op de grond liet ze haar achterwerk op het gras zakken, zodat ze zat als een hond, en sloeg haar lange witte staart om haar heen. "Als ik me niet vergis, gritse je net het lekkerste hert onder mijn neus vandaan" sprak Carra. Voor mensen klonk haar stem wat brommend, maar voor andere draken was haar stem juist aan de hoge kant. Toch nam ze de mens geïnteresseerd in zich op, waarna ze naar het hert keek en vervoglens naar de twee die zijzelf had. Daar had ze genoeg aan, maar toch. Het was wel aan de andere kant weer de prooi van de mens. Ietswat mokkend sloeg ze haar staart eens hard op de grond, waardoor deze trilde, en liet hem vervolgens liggen. Langzaam gleden Carra's violetkleurige ogen terug naar de mens. Om te zien of deze nog stond of was omgevallen, in dat geval zou ze haar excuse aanbieden, want het was niet haar bedoelling geweest.
Terug naar boven Go down
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: De velden    di aug 10, 2010 3:10 pm

Voor kliennies gevoeld hadt hij deze eens eerder gezien maar waar wa het en door de zon en omdat ze nog in de lucht vloog kon hij niet zien of het echt zo was. ze liet weer een luide brul horen en Circkelden langzaam naar de grond toen ze lande zag hij dat ze 2 herten hadt in haar achterpoot. Ze ging zitten zoals een hond behoedzaam liep kliennie een paar stappen achteruit en deed zijn arm al richting zijn boog en een pijl en ze zei "Als ik me niet vergis, gritse je net het lekkerste hert onder mijn neus vandaan" haar stem klonk nogal brommend en ze keek geinteresseerd naar kliennie en toen naar het hert en toen naar de 2 herten die ze zelf hadt en toen wist kliennie ineeens waar ze deze draak hadt gezien bij het meer. hij kan het al een de stem horen. Ze sloeg mokkend met haar staart hard op de grond kliennie voelde de grond trillen maar behoede zijn evenwicht 'En nou kom je hem zeker terug halen?, Een draak zoals jij kan toch makkelijk nog een paar herten vangen.' Er kwam een kliene grijns op zijn gezicht en keek strak naar de draak.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: De velden    di aug 10, 2010 3:31 pm

Onbewust deed het haar toch goed om de mens achteruit te zien gaan voor haar. Maar ze besefte ook goed dat het niet uit respect was. Even knepen haar ogen zich samen toen hij naar achteren reek, waar een boog wat te zien. En dus ongetwijfeld ook een pijlenkoker. Het scheelde weer dat hij niet omviel, anders had ze haar verontschuldigingen moeten aanbieden. Om eerlijk te zijn was dat niet iets wat Carra graag deed. Bij het horen van zijn stem, die vrij zacht klonk in vergelijking met de hare, keek ze opnieuw naar de blonde, mannelijke mens. "Herten zijn niet aan elkaar gelijk, mens" sprak ze hem toe, expres zijn ras gebruikend om hem aan te spreken. "Zoals dat bij geen elke ras is. Maar ik ga me niet zielig gedragen door dat beest van je af te pakken.. Deze keer dan" voegde ze er nog aan toe. De brom in haar stem zorgde voor een aparte klank, maar dat was iets waar ze zelf ook weinig aan kon veranderen. Haar lange hals stekte ze uit naar de mens, maar zorgde dat ze niet te dicht bij kwam. Carramaena was zich er ook wel van bewust dat hij bewapend was en ze was van plan zichzelf heel te houden. Hij keek haar strak aan en leek dus niet echt bang te zijn. Iets wat toch ongenoegen opwekte. Het voelde goed als anderen bang voor je waren, zoals haar volk haar ook deels gevreesd had, maar ze was altijd zachtmoedig geweest, mits ze de wetten en bevelen volgden. Naar de andere groten was de heel anders geweest.
Terug naar boven Go down
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 23
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: De velden    di aug 10, 2010 3:54 pm

Toen hij naar achter stapte kneep ze haar ogen tot spleetjes ewaarschijnlijk probberde zijn boog better te bekeken, ze hadt violetkleurige ogen. ''Herten zijn niet aan elkaar gelijk, mens" Ze probeerde hem zo aan te spreken wat gek genoeg ook werkten, en ze vervolgde "Zoals dat bij geen elke ras is. Maar ik ga me niet zielig gedragen door dat beest van je af te pakken.. Deze keer dan" De brom in haar stem zorgede voor een aparte klank, ze stak haar nek uit maar ze kwam niet te dichtbij. Kliennie keek in haar violetkleurige ogen en zei 'Wat wil je dan.' met een kliene aarzaling in zijn stem hij liet zijn arm zakken weg van zijn boog en pijllen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De velden    

Terug naar boven Go down
 
De velden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De zonnige velden-
Ga naar: