PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Genieten van de herfst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Genieten van de herfst   di jul 20, 2010 10:59 pm

Een jonge vrouw lang op het gras met haar gezicht naar de wolken gericht. Ze had een plukje gras in haar mond en zwaaide er mee. Haar ogen gleden naar de witte wolken die door de wind mee werden geblazen. Een paar meters ver was een wit paard aan het grazen. Azura was gehecht geraakt aan Jenaly. En eigenlijk Jenaly ook. Vroeger hadden ze geen band. Maar toen met dat toestand met haar land waren ze nu de beste vrienden. Ze letten op elkaar. Het was herfst. De bomen rond de heide waren in herfst kleuren.

Bladeren vlogen naar beneden door de wind die ze er af rukte. De rode klaprozen waren verwelkt. Ze hoorde Azura tevreden briesen. Jenaly glimlachte. Ze rekte zich even uit en liet haar armen onder haar hoofd drukken. Ze kon elke nacht niet zo goed slapen. Elke keer nachtmerrie's. Ook al had ze de moorden niet gezien. Haar geheugen verbeelde het zich. Toch bleef ze sterk. Haar lange lichtblonde haren lag in de war. Maar ze gaf er niet zo veel om. Niemand zag het.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   wo jul 21, 2010 11:07 am

Een klein draakje kwam blij bij het zonnige veld aan. Natas was weer op onderzoek uit en had dus dit veld gevonden. Blij met korte slagen vloog ze over het veld heen. Het maakte haar wel zeer kwetsbaar dit veld omdat er weinig schaduwen waren maar ze zag nog geen grote draak dus was er waarscheinlijk ook niet veel nut bij verborgen zijn. Natas draaide zich om en vloog met haar hoofd naar boven door de lucht. Haar witte schubben weer kaatste de lichstralen waardoor ze net een minidiscobal leek. Natas zelf lette er niet op. Ook al was het herfst de zon scheen hier nog steeds goed. Meestal houdt Natas eerder van donkerheid maar een keer in het licht was niet erg.
Na een paar minuten rustig gevlogen hebben op haar rug botste ze ergens tegen aan. Verbaast keek ze om naar wat of wie ze tegen aan was gebotst. Vol verbazing zag ze een paard. Alleen had Natas nog niet vaak paarden gezien dus wist ze ook niet wat ze konden. Met grote ogen keek ze naar het paard die ook om keek naar het wezen die tegen haar was aan gebotst. Natas slikte even en dook daarna vol op de grond onder het paard. Daar was het enigste grote schaduw waar ze bij kon. Ze verdween dus in de schaduw en kwam pas een stukje verder bij een mens haar schaduw eruit. Bang verstopte Natas zich achter een hoofd die op de grond lag. Ze was niet bang voor mistschorpioenen en grote draken maar paarden kendeze niet dus was ze daar wel bang voor.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   wo jul 21, 2010 12:05 pm

Haar ogen keken vermoeit naar de wolken. Het maakte haar slaperig. Op de moment dat ze haar ogen wou sluiten hoorde ineens haar paard in paniek horen hinniken. Meteen sprong Jenaly recht. Verbaast zag ze een klein draakje. Ze keek snel nog even naar haar paard dat in paniek weg wou galopperen. Jenaly begon te fluiten om haar paard tegen te houden. Maar ze gehoorzaamde haar niet. Ze vluchtte bang weg. Jenaly zuchtte.

Echt is voor Azura. Ze keek daarna naar het draakje en krabbelde op haar hoofd. "Hallo daar? Gaat het? Heb je je niet bezeerd?" Paarden konden heel gevaarlijk zijn als ze op hol slaan. Jenaly ging op haar knieën zitten om het wezentje te bekijken.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   wo jul 21, 2010 12:17 pm

Natas keek naar het mensen wezen die haar krabbelde op haar hoofd. Het voelde best fijn aan en Natas begon weer te glimlachen. Ze kende weinig mensen wezens alleen Fry. Maar deze leek ook wel aardig. Natas begon haar kleine vleugels weer te bewegen zodat ze nu op oog hoogte van het mensen wezen zat. ´´Het gaat wel hoor´´ zei Natas op recht. Ze had ook echt niks alleen was de schrik het ergste. ´´Alleen geschrokken van dat beest´´ zei Natas terwijl ze wees naar het paard. Het klonk nog steeds raar dat ze bang voor een paard was en niet bang voor andere grotere wezens maar die kende ze tenminste. De enigste andere keer dat ze paarden zag was toen haar moeder werd vermoord. Natas schudde haar hoofd omdat ze daar niet aan wou denken. Daarna keek ze weer naar het mensen wezen. ´´Ik ben Natas´´ zei ze blij. Ze kende geen gevaar in haar naam achter houden. Waarscheinlijk omdat ze nog maar weinig kende. ´´Wat is jou naam´´ vroeg Natas zo lief als ze kon.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   wo jul 21, 2010 12:49 pm

Ze glimlachte en stond toen weer recht toen het draakje vloog voor haar gezicht. "Mooi." Mompelde ze. Ze keek daarna naar haar paard dat nu in de verte naar hun aan het staren was. "Bang? Van Azula? Die doet geen vlieg kwaad joh. Ze is een trouwe vriendin van mij die mij overal naar toe brengt. Van haar moet je echt niet bang zijn hoor."

Ze keek daarna weer naar de draak en glimlachte toen deze haar naam schonk. "Wat een mooie naam. Ik ben Jenaly." Antwoordde ze. Het draakje leek best jong. Zou die ouders hebben? "Leef jij alleen Natas? Je ziet er best jong uit op leeftijd." Ze probeerde de juiste woorden uit te brengen. Omdat ze bang was om het wezentje te kwetsen. Zei hield er ook niet van om over haar ouders te vertellen aangezien ze vermoord zijn.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   wo jul 21, 2010 1:25 pm

Natas keek weer naar het paard terwijl ze luisterde naar het mensen wezen. ´´Het doet dus geen vlieg kwaad´´ herhaalde Natas terwijl ze nog een keer het hele paard bekeek. Uiteindelijk besloot Natas dat er waarscheinlijk niks engs eraan was dus kalmeerde ze een beetje. Het was niet vaak dat ze zo bang was in haar leven dus dat zou ze onthouden voor de volgende keer. De volgende keer als ze een nieuw wezen tegen komt dan zal ze hem net als andere draken recht in de ogen kijken en niet bang zijn. Toen het mensen wezen zei dat ze Jenaly heette glimlachde Natas. Dus het Jenaly zag er ook geen kwaad in om haar naam te zeggen. Dat was zelde dacht Natas maar ze had ook niet veel wezens gesproken. Toen Natas de volgende vraag hoorde moest ze even na denken hoe ze het zou zeggen. Uiteindelijk bedacht Natas de juiste woorden en ze zei dus ´´papa weet ik niet maar mama is dood op het kerkhof´´. Ze glimlachde nog steeds omdat ze niet wist wat dood in hield. Daar was ze gewoon veel te jong voor om te snappen en hoe moest ze dat zelf weten. Natas keek naar Jenaly hoe haar reactie zou zijn.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   do jul 22, 2010 11:46 am

Terwijl ze op antwoord wachtte richtte ze zich naar haar paard azula. Ze floot luid en duidelijk. Nu die weer rustig was zou ze wel gehoorzamen. En ja hoor. De witte merrie reageerde opgewekt en vurig. Ze sprong aan in cross galop en hinnikte. Maar zodra ze in de buurt was van Natas stopte ze en staarde die aan. Azula besloot maar te grazen.

Jenaly schudde lachend met haar hoofd en keek weer naar Natas toen die weer antwoordde. Ze keek heel even geschrokken op. Zijn ze dus dood? Maar snel glimlachte ze. Natas zal het vast nog niet begrijpen. Ze keek ongemakkelijk rond. "Wat eet jij dan?" Vroeg ze. Natas zag er nog goed uit. Dus die zal best voor zich zelf kunnen zorgen. Haar blauwe ogen keken naar de ogen van Natas.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   do jul 22, 2010 12:41 pm

Natas keek behoedzaam naar het paard dat dichterbij kwam. Ze was er niet meer bang voor maar opletten zal ze wel nog doen. Toen het paard stopte en begon te staren staarde Natas terug. Maar na een tijdje keek ze maar weer naar Jenaly omdat het staren te saai werd vond Natas. Natas zag ook de schrik reactie van Jenaly. Dat deden wel meer draken en mensen als Natas het vertelde. Zelf snapte ze niet waarom maar dat ging ze ook niet vragen. Ze was dus al blij toen Jenaly weer begon te glimlachen en ze begon zelf ook weer te glimlachen. Aandachtig luisterde Natas naar de vraag van Jenaly. Het leek wel of ze steeds meer ging vragen maar dat vond Natas helemaal niet erg. ´´Ik eet´´ mompelde Natas terwijl ze na dacht. ´´Ik eet beesjes´´ zei ze daarna opgewekt. ´´En grotere beesjes en nog grotere beesjes´´ vervolgde Natas. Het was niet echt een duidelijk antwoord maar zo dacht Natas nu eenmaal. Daarna keek Natas Jenaly weer aan. ´´En jij waar zijn jouw ouders´´ vroeg Natas nieuwschierig. Ze kwam best laat met de vraag maar toch stelde Natas het. Ze zag er geen kwaad in om het te stellen.

(ajj heel kort flut post)
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   vr jul 30, 2010 5:07 pm

Haar lichtblauwe ogen bleven vriendelijk uitgedrukt naar de kleine deugeniet. Jenaly keek even op toen ze weer de stem van Natas hoorde en glimlachte nog breder. "Haha dat klinkt intersand. Over eten gesproken.. Ik moet zelf ook maar eens gaan jagen. Ze had een boog vast op haar rug en dat haalde ze te voorschijn. De pijltjes zaten aan haar benen.

Ze keek naar Azula. En floot heel hard. De merrie reageerde meteen en schoot in actie. Die liep lang Jenaly. Toen Azula net naast Jenaly galopeerde sprong ze heel lenig op de rug en liep nog een rondje rond de draak. "Je mag best mee helpen met jagen als je daar zin in had. Met twee is het altijd makkelijker." Ze liet Azula stoppen en keek met een aardige glimlach.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Genieten van de herfst   

Terug naar boven Go down
 
Genieten van de herfst
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De zonnige velden-
Ga naar: