PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Brul aan Alfa The Magic Dreams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Brul aan Alfa The Magic Dreams   zo jul 18, 2010 8:00 pm

Haar vleugels waren open geslagen. Rustig vloog ze langs wat hoge bergen. Ze was hier niet lang maar had al wel wat gehoord over groepen. Dat was er lang geleden dat ze in een groep was. Ze heeft allen gewoon achter zich gelaten in het noorden en is zelf verder gegaan. Haar litteken was goed te zien nu haar vleugel opengeslagen was. Het was gebeurt door een gevecht die ze niet verloren had. Zelf ziet ze het als symbool voor kracht. Al snel daalde ze op één van de hogere bergen. Ze daalde net vlak bij de punt. Er was genoeg ruimte om te staan of te hangen als ze dat wilde. The Magic Dreams een clan waar ze van had gehoord en haar wel aan stond. Het waren niet alleemaal van die goed zakjes. Maar voor haar waren ze neutraal, zoals zij zelf. Zij zag het atans zo. Haar Rood/roze ogen gleden over de bergen. Geen levend wezen was te zien, ze twijfelde nog even of ze het zou doen. Maar koos toch vast beraden te brullen. Een brul klok, Het was zuiver en het eg-ode mee door de bergen. Een brul naar de Alfa van The Magic Dreams. Misschien moest ze een test doen. Ag wat boeide het, ze zou een test doen en ze zullen gelijk merken dat ze vechten geen probleem vond en er nog aardig in was ook. Wanaar de laatste ego was verdwenen ging ze zitten op een stuk uitsteken rots. Er was genoeg plek voor twee, als de alfa die White genoemd werd haar hoort had kon die er gewoon bij. Of de draak moest liever zweven of naar en andere plek gaan. Rustig wachten ze af op antwoord.
Terug naar boven Go down
White

avatar

Aantal berichten : 179
Punten : 239
Join date : 17-04-09

Dragon World
Leeftijd: -
Temmer\draak: - You'r gone
Partner: now way!

BerichtOnderwerp: Re: Brul aan Alfa The Magic Dreams   zo jul 18, 2010 11:24 pm

White vloog met uitgestrekte vleugels over de bergen. Daarnet bevond ze zich nog op de schuilplaats, maar even wilde ze gewoon eens uitblazen. Wat was alfa zijn toch moeilijk. En nu ze Novem al een hele tijd niet meer gezien had wist ze ook even niet meer wat te doen. Het alfa leven werd haar op een duur wat te zwaar. Misschien dat ze ooit haar alfaschap zou doorgeven. Maar dat was al zeker niet van sprake geweest. En dat zal ook nog niet gebeuren. Eerst wilde White verder doen, ze wilde haar leden niet teleurstellen. Nee, ze is en blijft de alfa. Tot haar dood! Toen een luide brul weerklonk en echode keek ze raar op. Iemand brulde, naar haar? White wist even niet wat te doen, zou er eropaf gaan of niet? Even twijfelde ze, maar besloot dan toch te gaan. Toen ze in de verte een witte draak met licht roze ogen zag zitten op een berg vloog ze er met een enorme snelheid op af. "Je brulde?", vroeg ze en zette zich naast de draak waarna ze een neutrale glimlach op haar gezicht zette en wachtte of een degelijk antwoord van de draak. Ze was hier ook niets voor niets gekomen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Brul aan Alfa The Magic Dreams   ma jul 19, 2010 12:51 pm

Ice hoefde gelukkig niet lang te wachten. Wat haten ze dat wachten. Een licht geschubde draak kwam aan gevlogen. Het kon niet anders dan White zijn de alfa van de clan wanaar ze brulde. Wie zou er anders er op af komen. "Je brulde?" Zij de draak. ''Ja dat klopt, Ik brulde voor de Alfa van The Magic Dreams dat zal jij dan zeker wel zijn. Ik zougraag in je clan willen.'' Ze liet een kleine pauze er tussen zodat de Alfa niet gelijk een heel verhaal naar haar kop gesmeten kreeg '' Als er testen zijn die ik zou moeten onder gaan ben ik bereid dat te doen.'' Zij ze op een rustige en vastberaden toon. Ze hoopte dat ze een goede uitstraling had tegenover de alfa. Dat was meestal iets belangrijk een goede eerste uitstraling. Het liefst starten ze zelf een clan op één zoals vroeger. Maar iets zij haar dat deze clan er ook heel dicht in de buurt kon komen. Ze had ook iets gehoort dat er mensen in de clan waren. Niet iets supers maar het kon nooit zo heel er zijn. Haar blik ging vast beranden naar de alfa, eens zien wat haar antwoorden er op waren.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Brul aan Alfa The Magic Dreams   

Terug naar boven Go down
 
Brul aan Alfa The Magic Dreams
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De enorme bergen-
Ga naar: