PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Let's see who will come

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Let's see who will come    za jul 17, 2010 9:23 pm

Rustig zweefde Ice over wat watervallen. Ze cirkelde wat rond voor dat ze zou landen. Rustig raakte haar grote poten de grond. Op vier poten stond ze voor het water, haar staart ziepte ze een keer zo dat hij naast haar lag. Langzaam boog ze haar kop neer en dronk wat van het water. Haar Roze/rode ogen waren naar het water gericht. Ze was niet bang voor iets ze zou toch altijd groter zijn of ze moest een andere draak tegen komen. Langzaam hief ze haar kop op en haar ogen gingen het gebied rond. Er was niets levens te zien, op de bomen, struiken en het vis na dan. Met haar voor poot stapte ze richting het water. Door de aanraking rimpelde het water en het spiegelbeeld van Ice vervormde raar. Haar andere poten volgende snel. Het was niet meer dan licht pootje baden. Ze was net in dit gebied. Het was een gebied waar ze nog niet was geweest. Zelf kwam ze van het koude noorden waar ze een paar hondderde jaren leefden, maar ze wilde meer zien dan alleen sneeuw en ijs. Een andere reden waarom ze was vertrokken was om misschien een temmer baas/bazin of hoe hun dat ook noemde te vinden. Maar het leven alleen was ook niet erg. Rustig stapte ze uit het miezerige water. Toen haar laatste poot het water verliet bevroor het een stukje. Het was niets nieuws voor haar. Ze liep richting de rost van de waterval. Met haar poten begon ze er tegen op te klimmen, aangezien haar nagels lang en scherp waren kon ze makelijk klimmen. In no time was ze boven wanaar ze ging zitten. Haar staart lag naast haar en haar vleugels waren netjes dicht geklapt. Haar littekens waren op het moment niet echt zichtbaar. Als het om vechten aan ging kon ze het goed en sloeg geen gevecht af. Haar ogen volgende de horizon. Ze hield alles in de gaten, voor het geval ze gezelschap kreeg.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    zo jul 18, 2010 10:42 am

Blij vloog een klein wit draakje zig zaggend over de rivier naar de waterval . Ze was hier een keer eerder geweest maar toen ging ze van de waterval af. Nu was het Natas van plan om andersom te doen. Ze was veel kleiner dan de bomen die langs de rivier stond en zelfs kleiner dan mensen die ze al had ontmoet. Toch maakte Natas daar geen zorgen over ze had haar eigen dingen en daardoor kon ze zich goed verdedigen. Van plezier maakte ze een looping omdat ze er echt zin in had om weer naar de waterval te gaan. Na een paar vleugelslagen was ze er ook. De grote waterval met water kletterde naar beneden.
Natas keek even met een open mond naar hoe hoog het was. Maar daarna kwam er een grote grjins op haar gezicht. Ze vloog gewoon kei hard naar de waterval. Het leek wel of ze botste maar uiteindelijk verdween ze in een schaduw. Dat was iets speciaals wat Natas kon en het kwam heel handig als je zo klein bent als haar. Door de schaduwen vloog ze naar boven. Gelukkig was boven ergens op een rots een schaduw waardoor Natas er ook weer uit kon. Blij sprong ze uit de schaduw van de grote draak die ze nog niet gezien had. Blij keek ze naar beneden naar hoe ver ze gevlogen had. Daarna draaide ze om en zag opeens de grote draak voor haar staan. Ze slikte even en zei maar vlug ´´hoi´´. Ze kende de draak niet en wist dus ook niet of hij aardig was of niet.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    zo jul 18, 2010 12:25 pm

Ice stond er versteld van dat het draakje ineens op dook. Even keek ze rond van waar ze had alles zeker in de gaten gehouden. Het leek er ook op dat het beestje zelf ook niet had verwacht haar hier tegen te komen. Ze begroeten haar maar ze leek niet echt zeker te zijn. ''Gegroet'' Antwoorden Ice rustig terug. Haar stem was zuiver en vrouwelijk. Ze bekeek het draakje eens. Het was klein en zag er niet echt oud uit. Ze had net zo als zij zelf lichte schubben. Langzaam stond ze op En liet haar kop dalen. Zodat haar kop nu op de zelfde hoogte was als het draakje. ''Wat kom je doen?'' Vroeg Ice aan het draakje. Ze hoopte haar niet af te schrikken zo als vaker was gebeurt. Haar ademhaling was rustig en zo was haar houding ook. Een paar schubben glittrede door de zon. Iets verstapte ze een poot om beter te staan. Het ijs vlakte wat onder haar poot lag verdween en kwam op de nieuwe plaats van haar poot terug. Wat zou dit kleine ding allemaal kunnen, Zou het nog leven bij zijn familie? Even zuchten ze. Eerst maar eens zien of het ding er niet van de schrik vandoor gaat.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    zo jul 18, 2010 12:40 pm

Natas was blij dat de draak haar terug bergroette want het kon best zijn dat draken haar meteen aan vielen. OPgelucht hield ze adem terwijl ze naar de grote draak bleef kijken. Toen de draak haar kop naar beneden liet dalen kon Natas nog beter in de ogen van de draak kijken. Zelf wist Natas niets vanhoe je moest gedragen bij oudere draken dus toen de grote draak vroeg wat ze hier kwam doen moest Natas even na denken hoe ze netjes kon reageren. Na een tijdje zei ze ´´ik kom een keer van de andere kant, de waterval dus op´´. Haar stem klonk blij en best kinderlijk maar dat was logisch omdat ze ook nog echt een kind was. Natas voelde het iets kouder worden toen de draak een stap verzette. Ze keek dus verbaast op toen de het ijs onder de poten van de draak zag. ´´Ben jij zo koud´´ vroeg Natas verbaast. Dat ze verbaast was kon je goed zien en dat ging Natas ook niet verbergen zoals de meeste dat doen. Pas na een paar minuten bedacht Natas dat het onbeleefd was om zo verbaast te zijn. Meteen begon ze te blozen en keek naar de draak of die misschien zou aanvallen omdat ze zo verbaast was.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    zo jul 18, 2010 12:58 pm

Ice snapte niet echt helemaal wat ze bedoelde maar ag het was nog zo'n klein ding het kon niet anders. Toen ze hoorde wat ze erna zij kwam er een kleine glimlach op haar gezicht. Het voelde best vreemd omdat ze dat in tijden niet meer had gedaan. Hoe zou ze daarop antwoorden zo dat ze het begreep. ''Nee, zo koud ben ik niet. Dit heb ik altijd al gehad. Het is dus iets waarmee ik geboren ben.'' in haar stem was iets blijdschap te horen. Zij ze het zo goed? ze wist het niet zeker, Ag ze was een ijsdraak maar dat zou dat kleintje nu ook wel denken. ''Ik kom van het noorden waar meer ijsdraken leven.'' Zij ze rustig. Zo nu zou het ijdraak wel duidelijk zijn. ''En jij dan er zal vast wel iets zijn wat jij kan?'' Ze hief haar kop heer op zodat ze weer neer keek op het draakje. Er werd gezegt dat hier in dit gebied veel draken leefden met veel verschillende krachten. Atans dat hoorde ze in haar reis deze richting op. ''Ice aangenaam'' Zij ze vanuit het niets. Een naam was altijd handig en met een naam kon je niet bar veel slechts dus echt erg was het niet om te zeggen. Haar staart zwiepte iets, licht raakte het het stromende water richting de waterval. Er opstond weer een klein stukje ijs nadat ze haar staart heer naast haar sloeg. Het was zo verdwenen aangezien het smelt door water. Haar blik ging vragend naar het draakje. Hoe zou ze antwoorden.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    zo jul 18, 2010 1:09 pm

Natas luisterde aandachtig naar de grote draak. ´´Iets waarmee je geboren bent´´ herhaalde Natas om het goed in haar hoofd te laten werken. Natas ging zitten om het hele verhaal in zich te laten werken. Van het noorden had ze nog nooit gehoord en ijsdraken ook niet. Maar die moesten dus ongeveer zo zijn als deze draak dacht Natas. Wat het noorde was begreep ze niet helemaal dus vroeg ze ´´wat is het noorden´´. Het klonk zeker stom maar Natas was nu eenmaal niet zo ver gekomen in haar korte leven. Toen de draak vroeg wat Natas kon begon ze weer blij te vliegen. Ze grijnsde breed en zei ´´ik laat het wel zien´´. Daarna dook ze weer super hard naar de grond onder Ice. Het leek wel of ze ging botste tegen de rotsen maar Natas verdween weer in de schaduw van Ice. Blij vloog Natas onder Ice door de schaduwen waren overal dus kon ze dat. Toen Natas achter Ice was kwam ze weer uit de schaduw en vloog ze boven Ice. Toen Ice zich voorstelde zei Natas ´´ik ben Natas´´. Waarscheinlijk had Ice niet gezien dat Natas nu boven haar was maar dat zal ze nu wel merken dacht Natas. Haar staart zwiepte blij met de wind mee terijl er een grote glimlach op haar mond stond. Ze was blij omdat ze wat geleerd had over een soort draak en dat ze weer iemand kende.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    zo jul 18, 2010 1:53 pm

''Het noorden is een gebied waar het bedekt is met sneeuw en ijs. En niets anders is er. Het is daar steen koud. Ik hoop dat het zo goed voor je is uitgelegd.'' Ze wist niet echt hoe ze het moest uitleggen. Iedereen moest het toch weten maar belijkbaar dus niet. Toen liet het draakje zien wat zij kon. Ze vond het best wel gaaf al zag ze niet veel. Het enige wat ze zag was dat ze verdween in de grond maar meer ook niet. Met haar kop naar de grond gericht keek ze rond. Waar zou ze zijn dacht Ice. Niet lang daarna hoorde ze haar stem maar, het kwam niet van onderaf vandaan maar van boven haar. Natas dat was haar naam. Het was best apart wat ze kon. ''Leef je in een groep waar er meedere zijn die hetzelfde kunnen als jij?'' Zij zelfde heeft in een groep geleefd maar sinds ze weg was gegaan heeft ze geen draak meer zo als haar zelf gezien. Ice strekte haar vleugels uit, Een oud litteken was te zien. Het was van een gevecht die ze had gewonnen. Vechten iets wat ze niet zomaar afsloeg. Ze leek wel lief en aardig maar vechten kon ze. Ze was neutraal in dat soort dingen, ze koos geen kant van goed en slecht. Waarom zou je als het beide kon. ''Waar zijn je ouders?'' Ze was aardig jong je kon het ook lichtelijk horen aan haar stem. Zo'n draakje hoorde toch nog bij haar ouders?
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    ma jul 19, 2010 9:23 am

Natas probeerde het Noorden voor te stellen in haar hoofd. Dat ging moeilijk maar ze beloofte zich zelf wel dat ze daar ooit heen ging. Daarma keek ze weer naar Ice. Die was echt een stuk ouder als haar. Maar dat maakte Natas niets uit. Ze luisterde aandachtig naar wat Ice zei en vloog weer rustig voor Ice zodat zij niet de hele tijd om hoog hoefde te kijken. ´´Groep´´ herhaalde Natas na denkend. ´´Nee´´ zei Natas uiteindelijk met een grote glimlach. ´´Ik leef alleen´´ zei Natas nog steeds blij. Ze vond het helemaal niet erg om niet in een groep te zitten. Ze wist ook niet precies wat het in hield maar nu leefde ze gelukkig genoeg. Al zou ze wel het liefst een meester willen om meer dingen te leren maar misschien kwam die nog wel. Toen Natas het grote litteken zag schrok ze wel een beetje. Zelf had ze ook wel wat gevochten met andere kleinere draken maar ze wist niet dat je zo´n grote littekens kon krijgen. Voor al omdat ze zelf liever haar magie gebruikte dan vol op de andere af te stormen. Maar ze vroeg er niet verder na omdat dat onbeleefd was. Uiteindelijk dacht Natas over de laatste vraag van Ice. ´´Papa weet ik niet maar mama is dood´´ zei Natas nog steeds blij. Het was raar dat ze blij was maar Natas wist natuurlijk niet wat de dood in hield.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's see who will come    

Terug naar boven Go down
 
Let's see who will come
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De hoge watervallen-
Ga naar: