PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 In search of a new cave.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: In search of a new cave.   wo jul 07, 2010 6:18 pm

[Frustratie heerst. Voor de derde keer opnieuw aan post beginnen..]

Een paar witte vleugels waren geheel in de breedte uitgespreid terwijl er lange slagen mee werden gemaakt. Na elke slag liet ze zich op de wind voortdrijven, over de luchtstromen en maakte pas weer een slag als ze vond dat ze te langzaam ging. De tegenwind was niet zo'n probleem. Als de wind ging liggen of zijn koers bijstelde zorgde ze ervoor dat ze op een andere luchtstroom terecht kwam die wel de juiste kant op ging. Het gebied waar de witte, vrouwlijke draak doorheen vloog was nieuw voor haar, het was voor het eerst dat ze ander gebied betrad. In de tijden dat ze over Zyath geregeerd had als 'The First' was ze vrijwel niet het gebied uit gegaan. Haar volk regeerde ze met een strenge, maar zachte hand. Echter had haar volk haar nooit in levende lijve gezien, ze hadden het moeten doen met de door haar aangestelde regent, deze moest had ook altijd verantwoordelijkheid af moeten leggen bij Carramaena. Ze kon het gefrustreerde gevoel dat over haar heen trok ook niet waarderen, haar status had ze op moeten geven en was in een wereld terecht gekomen waarin ze niets was, niets voorstelde. Rustig liet ze zich weer op de wind voortdrijven, terwijl ze zich langzaam wat liet zakken. Hoevel het ver onder haar overduidelijk zomer was, het was groen en de temperaturen waren hoog geweest op de vluchtig gevonden overnachtplaatsen, maar hoe verder ze vloog, hoe meer de lucht afkoelde. Het kon niet komen doordat ze hoger de lucht in ging, want ze liet zich juist zakken. Kwam ze dan echt op een stukje terecht waar de temperatuur geschikt voor haar was? Ze kon het haast niet geloven.

Nu toch lichtelijk opgewekt sloeg Carra haar vleugels sneller achter elkaar uit om zo een zo'n hoog mogelijke snelheid te behalen. Hoe eerder ze op de een plaats vond, een goede grot lekker afgelegen, hoe sneller ze zich weer ergens kon vestigen en ze haar status omhoog kon krikken. Of in iedergeval; ze zou er weer aan kunnen werken. Het was niet haar instelling dat iedereen moest vrezen, ze was vrij vredelievend naar mensen toe, maar andere draken moesten hun plaats kennen, zij zou zo ook de hare waarderen. Anders was ze niet gewend, in de schaduw van Krayt had ze zich ontwikkeld, maar een nieuwe poging om uit de schaduw te treden en zichzelf te tonen, zou ze niet afslaan. Door haar hoge snelheid werden de bergen, die zich nu aan de horizon lieten zien, steeds groter. Bergen, sneeuw, kou. Hetgeen waar ze naar gezocht had. Of er genoeg prooien te vinden waren was een andere vraag, maar als hier meerdere draken waren, zou er ook genoeg voedsel moeten zijn. Een luide brul kondigde haar aan, Carra zou zich niet langer in de schaduw houden, anderen mochten haar zien. Langzaam zwakte haar tempo wat af en liet ze zich nog wat verder dalen. Boven een deel van de bergen bleef ze cirkelen, waarna ze langzaam de daling inzette en al cirkelend steeds dichterbij de grond kwam. De bergen waren enorm, perfect voor een draak om een grot te hebben om zich in thuis te voelen.
Terug naar boven Go down
Natas

avatar

Aantal berichten : 39
Punten : 53
Join date : 03-07-10
Leeftijd : 21

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar oud
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: In search of a new cave.   do jul 08, 2010 3:56 pm

Langs de schaduwen zag je een klein draken vorm rond vliegen. Natas vloog weer rustig door de schaduwen terwijl ze rond keek. De wereld zag er nieuw uit in dit hoge gebied en Natas moest dat natuurlijk weer verkennen. Het kleine draakje maakte een looping van vreugde dat ze weer een nieuw gebied had gevonden. In de verte hoorde ze opeens een brul. een harde brul en dus zeker niet van een jonge draak als zij zelf. Natas was meteen al die kant op gevlogen voordat ze het besefte. Het idee om een nieuwe draak te zien trok haar gewoon aan. Langzaam zag Natas een grote witte draak lande op de grond. Haar thoerie dat het geen kleintje was , was dus ook waar. Grijnzend vloog Natas verder. Ze was niet bang omdat de draak alleen haar kon zien als hij goed op de schaduwen lette en dat deden maar weinig draken. Wat niet echt slim is vond Natas maar dat was haar mening. Geruisloos kwam ze dichterbij en zag dat de draak groter en groter werd. Haar mond viel elke keer open als ze zo'n grote draak zag en dat was nu ook zo. Langzaam stak Natas haar hoofd uit de schaduw waar ze in stond en keek de draak aan. Wat zou die hier doen ? Hoe zou die heten ? Welke soort zou het zijn ? De vragen stroomde weer in Natas haar hoofd. Natas wou een antwoord dus vroeg dus zo luid als ze kon (anders zou de draak haar misschien niet horen) ''wie ben jij''. Het was wel een beetje brutaal maar Natas wist niet anders dan gewoon dingen te vragen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://ninjaschool.4rumer.net/forum.htm
 
In search of a new cave.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De enorme bergen-
Ga naar: