PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Love to hunt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Love to hunt   zo jun 20, 2010 5:29 pm

Een zwarte draak stoof voorbij. Je zag enkel een zwarte streep. Een vage oranje kleur was ook te zien. Het wezen raasde voorbij de bomen. De bomen bewogen wild heen en weer door zijn snelheid. Een volwassen hert was op de vlucht geslagen. Het liep zo snel als het kon. het maakte bochten. Zo scherp dat ie bijna viel. Maar het zwarte wezen volgde het met gemak. Het brulde. Om het hert meer op te jagen. Het dier begon langzamer te lopen. Het was uitgeput. Op dat moment dook het wezen naar beneden en slaomde tussen de dennetakken die hem erg in de weg stonden. Hij greep het vluchtend dier bij de rug en rukte het terug mee in de lucht. Weer moest hij slaomen. Trots nam hij het hert mee in de lucht en maakte enkele koprollen. Daarna gooide hij het in de lucht en ving het op in zijn mond. Hij brak het levend diertje haar botten. Het bloed droop van zijn zwarte kaken. En viel naar beneden. Hij zorgde er wel voor dat het niet moest leiden. Want hij was niet dat soort dat daar van genoot. Het was de draak Wodak. Die al meer verwilderd was. Hij was meer schuw geworden. De draak zwaaide met zijn staart. Hij moest even rusten en bleef in de lucht hangen. Toch was hij net boven de boomtoppen. Maar Wodak was alert.
Terug naar boven Go down
mudpaw

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 23
Punten : 35
Join date : 06-11-10
Leeftijd : 19

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar
Temmer\draak: draak
Partner: adira your my friend for live

BerichtOnderwerp: Re: Love to hunt   zo nov 07, 2010 1:42 pm

mudpaw liep voorzichtig langs de water kant. probeerdend niet in het water te vallen. ze keek omhoog naar de boomtoppen. tot haar verbazing zag ze een lange zwarte streep met vage oplichtende oranje achtige stipjes. een tijdje bleef ze kijken, tot dat ze riep 'wie ben jij o machtige (denk ik Razz) gevleugelde draak?' ze hoopte dat ze antwoord kreeg. dan zou ze voor het eerst een wilde draak ontmoeten. de enige draken die ze ooit heeft gezien waaren een groep gevangen draken op de markt en een enorme draak die haar samen met adira volgens mij probeerde op te eten. hopelijk was hij die draak niet. mudpaw bleef nog een tijdj naar boven kijken wachtend op antwoord van die enorme draak.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Love to hunt   di nov 23, 2010 11:37 pm

Wodak bleef wat hoog in de lucht dwalen. Opeens hoorde hij een stem en schrok zich bijna een ongeluk. Hij vloog rondjes rond dat vreemde dier. Vast een soortgenoot. Hij was geen heethoofd die meteen agressief werd. Maar hij wilde wel netjes behandeld worden. "Mijn naam? Waarom zou je die zo graag willen weten?" Stelde hij raak. Hij vond het nooit leuk om gewoon zijn naam prijs te geven aan een onbekende die ineens zo tegen hem praat en dan ook nog meteen naar zijn naam vroeg. Alleen goede kennisen kregen die prijs. Hij schonk het zeker niet aan vreemde. Zijn orangje ogen leken even licht vonken te geven. "Wat brengt jou hier?" Vroeg hij. Hij wilde niet zo bod overkomen en besloot de stres tussen deze twee wezens te verlichten. Hij leek slecht vanwege zijn duistere uiterlijk. Maar hij had geen kant. Hij was best sociaal zolang ze hem respecteren. Als dat zo niet was dan kon dat wel een andere zaak worden.

Sorry kort.
Terug naar boven Go down
mudpaw

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 23
Punten : 35
Join date : 06-11-10
Leeftijd : 19

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar
Temmer\draak: draak
Partner: adira your my friend for live

BerichtOnderwerp: Re: Love to hunt   do nov 25, 2010 9:37 pm

Mudpaw zag dat de draak nogsteeds in de lucht bleef. Mudpaw wilde toch praten met het dier. Ze zocht een manier om goed met het wezen te praten. Ze zag een boom met takken die zo groeide net als een trap. Met een grote sprong kwam ze op de eerste tak. Mudpaw had geluk dat ze zo licht was. Maar toch had ze het gevoel dat ze nog tezwaar was. Mudpaw probeerde om nog wat te krimpen nog jet kon ze zo groot worden als een kitten. Snel klom ze nog meer omhoog. Na een tijdje was ze aan de top gekomen. Ze liet zig zelf weer groeien naar haar normale grote. Ze sprong van boomtop naar boomtop om de draak bij te houden. "wacht! ..... Wacht nou!". Zei ze hijgend. " vlieg niet zomsnel!" met moeite probeerde ze de draak bij te houden. Ze bedacht iets. Ze liet haar haar op een boomtop lanceren. Tijdens haar enorme sprong kromp ze weer tot een kitten. Ze sprong op de rug van de draak. Maar vanwege haar lichte gewicht kon je haar bijna niet voelen. Voorzichtig liep ze naar de kop. "kun je misschien landen?" vroeg ze aardig.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Love to hunt   

Terug naar boven Go down
 
Love to hunt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De wilde rivier-
Ga naar: