PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 nieuw gebied

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: nieuw gebied   vr mei 21, 2010 9:31 pm

met rustige vleugelslagen vloog Schadow samen met Geischa over een verwoest gebied dat eerder de ruines gestaan hadden. er vielen nog hier en daar wat stenen uit de lucht, maar Schadow ontweek ze zonder problemen. het landschap onder hem zag er zwart uit en Schadow keek bezorgd naar wat er voor in de plaats was gekomen. nog voor ze hier kwamen hadden ze een enorme stofwolk zien opstijgen en weer verdwijnen, Schadow wilde weten wat er gaande was en ontdekte dat hier en daar heetwaterbronnen ontstaan waren. het land er tussen in was zwart of grijs van het stof dat mee uit de ruimte was gekomen. Schadow helde naar beneden en zetten een langding in. ondertussen werd het warmer en warmer, totdat Schadow tussen de heetwaterbronnen in stond. vreemd genoeg voelde hij zich hier wel thuis het was er lekker heet en Schadow wilde weten hoe heet het water eigenlijk was, maar dat probeerde hij liever niet uit met Geischa op zijn rug. Schadow zakte door zijn poten en wilde zijn temmer van zijn rug laten glijden, maar er leek iets mis te zijn?
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   vr mei 21, 2010 10:01 pm

Geisha zat zwijgend voorover geleund op Schadows rug. Ze keek rustig over het gebied waar ze over vlogen. Het was zo goed als kaal en af en toe waren en grote soort meertjes waar de stoom vanaf kwam. Ze voelde hoe Schadow de landing inzette en de lucht om hen heen steeds heter werd. Schadow zakte omlaag om haar eraf te laten. Geisha wilde dit doen, maar de grond onder hen begon scheuren te vertonen. 'Schadow?' vroeg ze in lichtelijke frustratie. Een groot aantal scheuren schoten hen kant op en Schadow zakte al bijna in een klein beginnend kloofje. Tot overmaat van ramp stroomde ook het kokendhete water hun kant op. 'Schadow!' riep ze nog eens toen hij half inzakte, waardoor zij opzij gleed en zich alleen nog vasthield aan zijn nek.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   vr mei 21, 2010 11:33 pm

wat er gebeurde, gebeurde snel en voor Schadow er erg in had was hij Geisha bijna kwijt. Schadow's staart schoot naar zijn temmer en omwikkelde haar middel en hielt haar zo hoog als het ging. het gloeiend hetewater gleed om zijn lichaam alsof hij een steen was. Schadow kon veel hitte uithouden, maar zo heet als het water was ging zelfs hem te ver. Schadow opende zijn enorme vleugels en sloeg die krachtig naar het hetewater. langzaam kwam zijn lichaam boven het water en de open gebroken harde aarde. met Geisha nog in zijn staart geklemt en vloog naar een hoge zand heuvel waar de veilig konden landen. Schadow zetten Geisha op de grond neer en keek haar even aan, voor hij ging liggen en zijn staart om haar neer legden. 'dat was even schrikken.' zei Schadow en keek Geisha weer aan.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   zo mei 23, 2010 10:59 pm

Ze voelde hoe hij zijn staart om haar heen klemde en haar zo vast hield. Een opgeluchte zucht verliet haar keel. De hitte was bijna onverdraaglijk en zweetdruppels vormde zich op haar lichaam. Als Schadow niet snel hier weg was, zou ze of flauwvallen, of... Nee, Geisha, niet aan denken, helder blijven, riep ze zichzelf tot orde. In haar ooghoeken zag ze hoe hij zijn vleugels spreidde en begon te slaan. Ze voelde hoe hij omhoog kwam en de hitte viel bijna als een deken van haar af. Geisha hield zijn staart stevig vast en keek hoe de stomende grond onder haar steeds verder weg kwam. Ze vlogen naar een hoger gelegen heuvel en Schadow landde er. Hij zette haar op de grond, waarna hij ging liggen. Zelf ging ze in kleermakerszit zitten en keek naar de plek waar ze zojuist vandaan kwamen. De kloof was groter geworden, als ze maar een minuut later waren geweest had Schadow er ongetwijfeld ingezakt. Ze voelde zijn staart om zich heen en keek hem aan. 'Dat was even schrikken.' zei hij, Geisha grinnikte en knikte. 'Ik vraag me af hoe dat ineens zo kwam?' ze kon de nieuwsgierige ondertoon in haar stem niet onderdrukken.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   zo mei 23, 2010 11:12 pm

Schadow zag hoe Geisha reageerde op zijn opmerking en ook Schadow begon te grinnike. 'de grond zal wel dunner geworden zijn na die inslag van de kometen die in de aarde geslagen zijn.' zei Schadow en hij keek weer naar de heetwaterbronnen. Schadow was naar het einde van het gebied gevlogen, maar de kloof waar nu alleen nog water in lag zag er boosaardig uit. Schadow stond op en keek naar de uiterste rand waar ook waterbronnen waren. 'even wat uitproberen!' zei Schadow en hij sprong de lucht weer in en dook in een van de waterbronnen die aan de rand van het gebied lagen. het water was niet zo heet als die bijna in het midden en de waterbon was best nog diep. Schadow zag in het heldere water goed en een steen op de bodem van de bron trok zijn aandacht. Schadow zwom naar de steen en trok eraan. de steen was niet echt groot, maar bijna zo groot als het hoofd van Geisha. Schadow zwom weer naar het oppervlak en spreide zijn vleugels toen zijn kop het wateroppervlak gebroken had. zijn lichaam kwam hoger en hoger boven het water uit en vloog weer terug naar Geisha. 'een komeet voor jouw!' zei Schadow en hij wilde Geisha de komeet overhandigen toen hij bij Geisha geland was.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   zo mei 23, 2010 11:19 pm

Ze zag hoe hij ook naar de kloof keek en ook grinnikte, 'De grond zal wel dunner geworden zijn na die inslag van de kometen in de aarde.' zei hij. Geisha knikte, 'Ja, dat zal wel.' zei ze. De stoom die boven het gebied hing, zag er onheilspellend uit. Geisha vond het gaaf, kon ze zoiets maar vastleggen. Behalve in haar geheugen, kon ze het niet tekenen, omdat ze ten eerste geen spullen had en ten tweede gewoon niet kon tekenen. Schadow stond op, 'Even wat uitproberen!' zei hij en sprong de lucht in, waarna hij in een van de bronnen dook. Het zal wel minder heet geweest zijn, want hij bleef een aardig tijdje onder water. Geisha grinnikte en keek weer het gebied over. Van de ruines die hier ooit gestaan moesten hebben, was niets meer over. Ja, een paar brokstukken die verspreidt waren, maar je herkende er niets meer in. Naast haar hoorde hij hem landen. 'Een komeet voor jou!' riep hij, in zijn klauwen hield hij een grote natte steen, die hij hoogstwaarschijnlijk onder uit de bron opgedoken had. Ze begon te lachen, 'Nou, dankje wel!' zei ze en pakte het ding aan.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   di mei 25, 2010 12:05 am

Schadow liet de komeet in de handen van Geisha glijden en toen hij de steen los liet gebeurde er iets dat zelfs Schadow niet begreep. een schel wit licht kwam van de komeet alsof het een zelf bron van energie diep in zich had, maar het kwam niet van de komeet van van Schadow zelf. zijn lichaam begon zonder reden te groeien en over zijn gehele lijf kwamen vreemde geelige strepen die licht gaven te zitten. Schadow's vleugels werden twee keer zo groot als voorheen en zijn klauwen waren ook groter en krommer geworden. een paar scherpe punten groeide uit de punt van zijn staart die ook op de ellebogen van zijn voorpoten kwamen te zitten. nadat het licht vervaagde schudden Schadow met zijn kop hij was duizelig geworden van de transformatie en Schadow ging snel liggen voor hij nog omviel. 'wat... wat gebeurde er nu?' vroeg Schadow niet begrijpend aan Geisha en schudden nogmaals met zijn kop.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   di jun 01, 2010 9:14 pm

Voorzichtig pakte ze het grote ronde ding aan. Een moment sloot ze haar ogen, maar meteen keek ze weer op. Een fel wit licht trok haar aandacht. Even wist ze niet wat er gebeurde, maar toen werd haar duidelijk dat het licht van Shadow afkomstig was. Haar ogen werden groot en zagen hoe Shadow ineens groeide en hoe zijn uiterlijk veranderde. Ze knipperde met haar ogen tegen het felle licht dat Shadow uitstraalde. Toen het gedoofd was, legde ze voorzichtig de steen op de grond voor haar en keek hem aan. 'Wat... Wat gebeurde er nu?' vroeg hij verbaasd. Ineens begon Geisha iets te dagen. 'Transformatie.' zei ze droogjes. 'Je bent getransformeerd, dat gebeurd bij sommige drakenrassen.' Ze keek hem grijnzend aan. Daarna liep ze naar hem toe en raakte hem zachtjes even aan. Een kort moment was er nog een lichtflits te zien op de plek waar ze hem raakte. Geisha glimlachte. 'Het is goed zo.' zei ze toen.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   di jun 01, 2010 10:54 pm

Shadow schudden zijn kop en bekeek zichzelf wat beter in het borrelende water van een heetwaterbron hij kon zijn ogen niet geloven toen hij de licht mareringen zag die zijn lichaam nu sierden. toen Geisha hem aanraakte voelde haar hand koel aan en de lichtflits was weer snel verdwenen. Shadow draaide zich om naar zijn temmer en merkte dat zijn lichaam langer, hoger en breeder was geworden. puur uit nieuwschierigheid strekte Shadow zijn vleugels en zag dat ook die groter waren geworden, maar ook anders gevormt om snellere wendingen te maken of grotere snelheden. Geisha's woorden trokken Shadow uit zijn dagdromen en keek haar recht aan. 'niet lullig bedoelt, maar je bent behoorlijk kleiner geworden!' zei Shadow op een pestende toon en begon breed te grijnzen. zijn ogen fonkelde vrolijk en Shadow was benieuwd of hij andere krachten had gekregen of dat die sterker geworden waren. Shadow legde zich neer en wenkte Geisha om op zijn rug te klimmen -wat een hele klus zou worden- en Shadow legde zijn kop voor de zekerheid op de harde zwarte grond om haar te helpen.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   wo jun 02, 2010 5:24 pm

Ze moest grinniken om zijn zijn verbaasde blik bij het zien van zijn eigen spiegelbeeld in het borrelende water. Toen hij zijn vleugels spreidde zag ze hoe groot deze wel niet waren geworden. Een zacht 'Wow..' kon ze niet onderdrukken. 'Niet lullig bedoeld, maar je ben behoorlijk kleiner geworden.' zei hij toen, Geisha barstte in lachen uit. Ze liep weer naar hem toe, nadat hij zich neer had gelegd. 'Even zien hoor.' grinnikte ze, waarna ze haar voet tegen hem aanzette op een plek waar ze er zo goed als zeker van was dat het hem geen last zou doen. Ze zette haar handen op zijn rug en trok zich toen op. 'Zo, ik zit.' zei ze daarna. Even wierp ze een blik naar beneden. 'Zit wel een stukje hoger zeg.'
Maar dat was nog niets met toen hij weer opstond, snel greep ze zich vast aan zijn nek.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   wo jun 02, 2010 7:34 pm

toen Shadow weer recht stond nadat Geisha haar okay had gegeven dat ze goed zat bracht Shadow een dichte nevel rond hem heen en creërde een soort van touw dat rond zijn lange hals kwam te zitten en liet een deel ervan als teugels voor Geisha zweven. 'misschien voor een beetje meer zekerheid?' zei Shadow vragend en spreiden zijn vleugels op nieuw en zetten zich met kracht af van de zwarte harde heuvel waar ze op gestaan hadden en met soepele krachtige vleugel slagen steeg Shadow samen met Geisha hoger en hoger boven de heetwaterbronnen uit. 'we zullen naar een stuk gaan waar we mijn krachten kunnen uittesten, hier is te veel grond onstabiel om dat hier te kunnen doen.'zei Shadow en draide zich in de vlucht en vloog naar het gebied van de wilde rivier.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   do jun 03, 2010 4:34 pm

Ze keek toe hoe hij een touw creeerde en pakte het aan. 'Misschien voor een beetje meer zekerheid?' zei hij. Geisha knikte. Hoewel ze het niet erg zou vinden zonder te vliegen, pakte ze het touw toch vast. Soms kon ze wat overmoedig zijn, dat had niet altijd even goed uitgepakt. Zo was ze al eens bijna een diep ravijn in gevallen, omdat ze het niet nodig vond dat iemand haar vast hield. Deze keer deed ze wel verstandig en hield het touw stevig vast. Ze ging een beetje voorover zitten terwijl Shadow zich liet opstijgen. Ze voelde de vleugels langs haar benen strijken terwijl ze krachtige slagen maakten om omhoog te komen. Even wierp ze een blik naar beneden, ze waren al een aardig eindje boven de bronnen. 'We zullen naar een stuk gaan waar we mijn krachten kunnen uittesten, het is te veel grond en onstabiel om dat hier te doen.' hoorde ze Shadow zeggen. Geisha knikte, hoewel Shadow dat niet zou kunnen zien. Samen zetten ze koers naar de wilde rivier. Geisha sloot haar ogen. Dit soort momenten vond ze heerlijk.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   do jun 03, 2010 11:24 pm

Topic uit!
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: nieuw gebied   

Terug naar boven Go down
 
nieuw gebied
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: The Blackscapes :: De heetwaterbronnen-
Ga naar: