PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Hunting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Hunting   vr mei 14, 2010 7:17 pm

Een zwarte draak zat verscholen tussen enkele grote bomen die hem licht onzichtbaar maakte. De alerte ogen van een net volwassen draak hielden de veld goed in het oog. Het was erg koud vandaag. Dat maakte zijn jacht moeilijker. Zijn tekens op zijn zwarte schubben waren erg warm. Maar de rest van zijn lichaam was op normale temperatuur. Hij had geduld. Ineens. Na enkele lange uren merkte hij een mooi reetje op. Het was wel kilometers ver. Zijn ogen waren heel erg scherp en kon van verre afstanden prooien zien. Hij steeg in de lucht. Met zijn volle kracht leek hij zijn te verdwenen. Je hoorde nog gesuis. Hij was zo snel dat het gras waar hij voorbij vloog heen en weer begonnen te bewegen. Je zag enkel nog een zwarte streep met lichte oranje strepen. Na enkele afstanden remde hij. Hij vloog een klein rondje rond de ree. Daarna dook hij naar beneden en ving het dier op op. Meteen dode hij het. Hij at het dier met gemak op. Hij bleef nog even rond de velden zweven hopend op nog een voedzame prooi.
Terug naar boven Go down
Bid'Daum

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 47
Punten : 61
Join date : 10-05-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : In je broekzak =3

Dragon World
Leeftijd: After 800 I stopped counting.
Temmer\draak: Only someone who earned my respect
Partner: Love isn't that easy..

BerichtOnderwerp: Re: Hunting   di mei 18, 2010 8:16 pm

Botten kraakten tussen zijn scherpe tanden. In een paar happen had het volwassen hert opgegeten. Het vulde voor een tijdje zijn maag ookal was het niet zo groot. Bid'Daum sloeg zijn klauw in de grond en trok zo diepe graven in het gras. Plots hoorde hij een andere draak. Meteen sprong hij op. Sloeg zijn vleugels uit en begon er mee te klapperen. Met een aanloopje en een paar krachtige vleugelslagen steeg hij al snel op. Een brul ontsnapte uit zijn keel toen hij vanuit de verte een andere zwarte draak zag. Met krachige slagen bracht hij zichzelf nog hoger zodat hij op een goede luchtstroom zat. Steeds sneller kwam hij bij de ander in de buurt. Rode tekens waren te onderscheiden. Hij kon het niet tegenhouden en een blauwe bal spoot op uit zijn keel. Waarschijnlijk omdat hij weer eens een soortgenoot had gevonden. Altijd leuk nieuwe draken onmoeten. De enorme draak naderde de ander nu van heel dichtbij totdat hij voor hem vloog. "Hallo" zei hij met een zware, machtige stem. De goudkleurige draak stelde zich niet vijandig op, eerder neutraal. Om te kijken wat voor een draak dit was.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://dreamhorses.actieforum.com/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Hunting   wo mei 26, 2010 5:13 pm

Zijn scherpe ogen gleden over de omgevingen. Maar meteen pikte hij geluid op dat afkomstig was van een draak. Meteen keek hij op toen hij het geflapper hoorde en draaide hij cirkels. Hij begon te brullen en keek toen naar de goudachtige draak. Hij stopte met cirkels draaien en bleef in de lucht hangen. Zijn lange staart zwiepte heen en weer met zijn lichtgevende knots aan het uiteinde. Zijn ogen keken even scherp naar de draak die op hem afstormde. Maar toen die eenmaal hallo zei keek hij iets vriendelijker. Hij bleef rustig met zijn vleugels slaan om zo op zijn plaats te kunnen blijven. Even bleef hij stil. Hij was het gewoon om met draken om te gaan. "Hallo." Bracht hij daarna uit. Hij wist eerder niet wat zeggen. Misschien was hij in het teritorium van de draak. "Sorry is dit uw territorium?"
Terug naar boven Go down
Bid'Daum

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 47
Punten : 61
Join date : 10-05-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : In je broekzak =3

Dragon World
Leeftijd: After 800 I stopped counting.
Temmer\draak: Only someone who earned my respect
Partner: Love isn't that easy..

BerichtOnderwerp: Re: Hunting   ma mei 31, 2010 9:22 pm

Bid'Daum grijnsde bij de vriendelijkere blik van de draak. En knikte. "Mijn naam is Bid'Daum." zei hij met een kalme, doordringende stem. "En nee, je bent niet in mijn territorium. Iedereen is hier vrij om te gaan en te staan.". De enorme goude draak bleef de zwarte draak met de rode tekens nauw in de gaten houden maar het leek hem geen valse of slechte draak. Bid'Daum had wel zin in een praatje. Alleen was altijd maar zo alleen. Dus keek hij de draak vriendelijk aan. "Sorry dat ik zo op je af kwam stormen." verontschuldigde hij zich tenslotte. Zijn vleugelslagen waren traag, op deze luchtstroom bleef hij makkelijk in de lucht. Een klein rondje cirkelde hij en keerde weer terug bij de zwarte draak. Dit deed hij omdat het hem verveelde alleen maar een beetje in de lucht te hangen. Geïnteresseerd keek hij naar de draak en naar diens aparte tekeningen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://dreamhorses.actieforum.com/forum.htm
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Hunting   do jun 03, 2010 9:17 pm

Zijn ogen volgden de beweging van de gouden draak. Hij knikte bij de antwoord. "Een bijzondere naam, ik heet Wodak." hij viel stil. Zijn lange staartzwiepte heen en weer voor zijn evenwicht. Zijn veugels spreide zich heel ver uit om in de lucht te kunnen blijven hangen. Hij keek weer aanwezig toen de draak verder aan het gesprek ging. Opgelucht knikte hij. Hij begreep het ook. "Nou dat geeft niet hoor. Ik maakte me alleen zorgen in de problemen." Hij keek toe hoe de gouden draak een rondje deed. Hij bleef op zijn plaats. Zijn oranje ogen gloeiden lichtjes. "Zo wat brengt jou hier zo alleen?" Hij besloot maar over iets te babbelen. Al was het nou niet zo'n geweldige vraag die hij stelde.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hunting   

Terug naar boven Go down
 
Hunting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De zonnige velden-
Ga naar: