PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Schuilplaats {The Magic Dreams}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende
AuteurBericht
mudly

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 456
Punten : 512
Join date : 28-05-09
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 18 jaar
Temmer\draak: Darko, you will be the dragon I am able to take care off.
Partner: Aiwendil I love you. Meanwhile my other side can't stop think about Maylin. What to do?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr jul 23, 2010 12:30 pm

Mudly hoorde de woorden van Jenaly en knikte alleen. "Draken zijn over het algemeen te vertrouwen al zitten er een paar tussen die nogal het verkeerde pad nemen." sprak hij kalm. Ineens merkte hij een rode poot naast hem en glimlachend keek hij op. "Ook halo Darko." zei hij kalm en kek kort omhoog naar Jenaly die een vraag van Darko kreeg. Mudly luisterde aandachtig naar haar woorden en zuchte kort. Ineens stond hij op klom in dezelfde boom en ging op een stevige tak naast die van Jenaly zitten. "Je zult hem vast terug zien en daarnaast zul je hier ook vrienden maken." sprak zijn kalme stem. "Ik weet hoe het is om iemand voor een lange tijd niet meer te zien. Maar het vertrouwen hebben dat je diegene weer tegen zult komen maakt het dragelijker." sprak Mudly. Het waren woorden van zijn leermeester en hij had gelijk.

(Sorry voor de late reactie. ik ben momenteel een week afwezig en kan niet reageren. Ik had nu een moment dat ik kon posten. Sorry voor het ongemak.
@Darko: in ons topic zal ik waarschijnlijk weer woensdag reageren.)
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://white-sage.actie-forum.com/
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 33

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr jul 23, 2010 3:41 pm

Darko ving de blik van Mudly en knipoogde kort naar hem. Mudly klom de boom in waar Jenaly ook in zat en sprak nog wat met haar. De rode draak stond op en liep een stukje weg voordat hij zijn vleugels opende en zich af zetten. De grond zonk met een grote snelheid weg onder hem en zijn gestaagde vleugel slagen brachten hem naar de gewenste hoogte. Het bladerdak was in alle kleuren van de herfst gekleed en Darko brulde van de honger en hij keek naar beneden of er prooidieren waren die voor hem weg vluchten. Een groepje wilde ganzen vlogen of en daar achter schoten een stel wilde koeien tussen de al kalende takken. Een manke stier hinkelde achter de kudde aan, maar kon ze niet goed bij houden. Darko dook en plukte de stier van de grond en steg weer op tot ver boven de bomen. De stier spartelde wild tussen zijn klauwen en bezorgde zichzelf meer wonden dan Darko had gemaakt. Geergerd greep hij de stier bij de keel en brak het dier zijn nek. Een laatste luid geloei weer klonk over het landschap en werdt gevolgd door Darko's brul. Eenmaal bij de schuilplaatst aangekomen liet hij het karkas op zijn plek vallen en landen daarna zelf vlakbij zijn prooi. De andere leken het druk te hebben, maar Darko liep even naar Jenaly en Mudly en wachten even tot ze uit gesproken waren.
'Iemand van jullie honger?' vroeg Darko en keek ze beiden even aan.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr jul 30, 2010 7:24 pm

Haar ogen bleven nog een tijdje naar de rode draak richten. Aangezien hij tegen White? Sprak. Maar zodra ze na een tijdje Mudly hoorde staarde ze weer even voor zich uit en luisterde aandachtig. Ze glimlachte zacht. Tja net zoals mensen die soms het verkeerde pad namen. Maar ook zij was niet altijd bij het goede. Ze heeft soms ook eens een ijzige karakter. Maar meestal bleef ze beleefd en gaf de mensen de nodige respect. Maar als ze als vuil behandeld word daar kan ze niet tegen. Ze keek op toen ze de takken van de boom hoorde kraken en keek naar beneden. Ze zag nog net dat Mudly juist naast haar de richting naar boven nam. Ze keek naast zich en zag dan Mudly. Ze luisterde aandachtig maar staarde naar beneden. Ze knikte daarna. "Misschien...." Antwoordde ze niet echt overtuigend. Maar ze riep alle moet bijeen om er in te geloven. Het kon natuurlijk altijd. Opeens werd haar aandacht weer naar Drako Gericht. Die net de lucht op ging. De bladeren van de boom bewogen heftig. Sommigen konden er zelfs niet aan de takken blijven en zweefden zachtjes naar beneden. Daarna verdween deze Drako............................ Een lange tijd daarna hoorde ze een stier met veel pijn loeien. Zei vermoorde haar prooi snel en liet het zeker niet leiden. Want dat was niet nodig. Maar het was een draak. Niet lang daarna hoorde ze Drako heel hard Brullen. Ze keek naar de lucht. Het zou bijna donker worden. Ze voelde al hoe de koelte heerste. Drako verscheen weer met het lichaam van de stier. Ze keek op en glimlachte vriendelijk. "Als een paard." Antwoordde ze. "Maar misschien moet ik maar zelf gaan jagen. Dit is jouw prooi niet de mijne." Ze voelde zich vaak schuldig als ze eten aannam. Dat had ze ook de hele tijd toen ze op bezoek kwam bij arme boeren. Die hun eten aanbood. En dat was vaak niet veel.
Terug naar boven Go down
mudly

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 456
Punten : 512
Join date : 28-05-09
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 18 jaar
Temmer\draak: Darko, you will be the dragon I am able to take care off.
Partner: Aiwendil I love you. Meanwhile my other side can't stop think about Maylin. What to do?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr jul 30, 2010 9:15 pm

Mudly keek met kalme blik naar Jenaly en knikte even. "Het is moeilijk, maar in moeilijke tijden kun je het beste rekenen op degene in je omgeving. Mensen die je proberen te ondersteunen..." zei hij kalm en glimlachte. Daarna keek hij naar Darko die snel opsteeg. Mudly zelf keek glimlachend naar de draak. Daarna ging zijn blik naar Jenaly en glimlachte. "Ik hoop dat je je thuis gaat voelen. Ik ben namelijk niet de beste in dat soort dingen..." zei hij kalm. Al had hij dat al een keer gezegd. Hij keek daarna naar het water. Kalm keek hij naar de vissen die af en toe omhoog sprongen om de stroming de baas te blijven. Even dacht Mudly na. Van onder zijn mantel pakte hij een boog tevoorschijn. Hij keek op toen hij een koe luid loeide. Darko was zoals altijd weer een beetje gruwelijk bezig maar hij liet hem zijn gang gaan. Hij sprong de boom uit en keek op toen Darko ineens aan kwam vliegen. "Zoals Jenaly al zei, jaag ik ook wel zelf. Dan kun je je onvulbare maag voor een tijdje gevuld houden..." zei hij plagend tegen Darko en liep toen naar de oever. Hij spande een pijl op de boog en sloot een oog. Ineens sprong er weer een vis boven water. Mudly liet de pijl omhoog schieten. De pijl schoot wat door waardoor de vis aan de overkant van de rivier terecht kwam. Mudly pakte een tweede pijl en wachtte op de tweede vis.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://white-sage.actie-forum.com/
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 33

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   za jul 31, 2010 2:33 am

Darko hoorde dat zijn aanbod afgewezen werdt, maar was er niet treurig over, want hij pakte de stier weer op en liep naar zijn plek waar hij normaal altijd lag en begon van het dode dier te eten. Mudly was bezig zijn eigen maaltje te vangen, maar Darko vond het heerlijk om hem bezig te zien. De prinsses bleef nog even op de takken zitten en Darko vond haar wel aardig, maar ook een beetje arpart. Zijn blik ging weer uit naar Mudly en keek toe.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   za jul 31, 2010 4:55 pm

Ze knikte nog heel eventjes. Daarna keek ze weer naar zijn ogen toen hij nog wat zei. Een kleine glimlach verscheen. "Ik ben ook niet echt goed in gezelschap houden en zo." Antwoordde ze en keek weg. Ze keek op toen Mudly het zelfde van plan was. Meteen sprong hij uit de boom en ging naar de rivier. Ze had ook al veel vissen zien zwemmen en springen. Ze keek heel even toe hoe Mudly het deed. Ook zei heeft een boog. Een goude boog met edelstenen en diamanten. Haar pijlen zijn van zilver. Ze keek nog heel even naar Drako. Lenig stond ze op en begon regelmatig te fluiten. Haar witte paard Azula reageerde meteen en liep net onder haar. Onder tussen sprong Jenaly van tak naar tak naar beneden en liet zich landen op de rug van Azula. Zei hield wat van actie. Ze had geduld en haar eigen techniek. Ze spoorde haar paard aan en die schoot in galop. Azula's benen gingen vloeiend in de lucht. In de buurt liet ze die tussen de bomen stappen en bleef heel stil. De wind was tegen haar richting. Dus zou het dier haar niet snel op merken. Verroerloos stonden ze een tijdje geduldig te wachten. In de omgeving waren bessen en jonge scheuten te zien. En daar gingen de dieren altijd op af. Een tijdje daarna merkte ze een eenzame everzwijnen beer. Die vast op zoek was naar een wijfje. De evenzwijn was best groot dus had ze er wat aan. Nog even bleef ze niets doen. Daarna greep ze heel zachtjes haar boog en spande er een zilveren pijl aan. Ze trok nog wat harder aan de pees en probeerde te mikken. Ze was nog niet profisioneel bij het jagen. Ze deed dit nog maar een jaar of paar maanden. Ze liet de pees los. De pijl schoot tussen de bomen en schoot in het hoofd. Dat wou ze. Dan hoefde die niet te leiden. Het dier viel meteen neer. Ze liet haar paard tussen de bomen slaomen. Ze sprong er rustig af. Onder haar kleed zat er enkele touwen rond haar bil gewikkeld. Ze hief de mooie blauwe stof op en ontknoopte de touw. Daarna maakte ze de poten vast en trok de zilveren pijl er uit.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   di aug 10, 2010 9:09 pm

Nog altijd moe van haar reis slofte Kira door de bossen. Haar hoofd bonkte en haar voeten begaven het zo wat. Abrupt stond ze stil. Met haar handen wreef ze even in haar ogen. Ze had geprobeerd te slapen maar het lukten gewoon niet. Het idee dat er overal draken waren vond ze gewoon niet prettig. Ze was dan wel niet bang voor ze maar, als je zo'n vaste slaper als haar was kon het misschien wel je dood worden. De draken was ook een reden voor haar aanwazigheid hier. Al die verhalen in haar dorp over deze plek waren zo gaaf. Draken die hoger waren dan de bomen, De kleuren en krachten die z hadden waren wonderbaarlijk. Ze had er alleen nog geen één gezien zo lang ze hier was. Ze rekte zich uit en vervolgde haar stappen. Haar slaperige uitstraling was verdwenen zodra ze aan draken dacht. Het liefst tekende ze alleemaal na. Haar teken boek had ze bij haar die al bijna vol stond met andere tekeningen. Ook echt heel was hij ook niet meer, veel bladen zaten los.

Kira luisterde eens goed om zich heen. Ze hoorde wel wat maar wist nou niet echt zeker wat. Het waren stemmen dat was één ding dat ze wis maar, waar kwam het vandaan. Zouden het mensen zijn of konden draken ook praten. Er was maar één manier om er achter te komen. Ze moest er op af. En zetten haar stappen richting het vage geluid. Haar gedachtes vervolgde naar een clan. Ze had er een tijdje geleden van gehoord en ze wist als ze in de buurt van draken wilde komen dat ze dan het best bij een clan kon. Het zou de eenzaamheid ook verminderen. Het zou hie in de buurt moeten zijn maar, ze had het nog niet gevonden. Het geluid in de verte werd beetje bij beetje sterker. Zou het de clan zijn schoot er door haar hoofd. Ze wilde sneller maar haar vermoeidheid werkte tegen. Ze schudden haar hoofd en begon toch te rennen. Zo te horen moest ze nog wel een eindje. Steeds meer stemmen waren te horen. Al consentreerde Kira het meest op haar voeten. Als ze niet uit keek lag ze zo op de grond daar had ze op het moment niet bepaald zin in. Toen ze schrok van hoe dicht ze bij het gezelschap kwam stopte ze. Ze sloot haar ogen en luisterde voor dat ze er letterlijk op afstapte. Heel wat stemmen waren er te horen maar, geen van alle kende ze. Ze opende haar ogen weer, slikte en duwde een paar bosjes op zij. Haar ogen werden groter namaten ze haar stappen langzaam voort zetten. Daar waren de draken waar de verhalen over rond gingen. Haar ogen waren gericht op een grote witte draak. Dat waarschijnlijk White was, De clan leider. Ze wilde iets zeggen maar er kwam niets uit haar keel. Ze merkte niet lang daarna dat er ook nog andere mensen waren. Ze wist eigenlijk niets te zeggen. Wat nou als de draken haar niet verstaan konden. Al zijden de verhalenaltijd van wel maar, verhalen waren verhalen je wist niet wat je wel en niet moest geloven. Al wis ze nu wel dat draken bestonden. Langzaam zetten ze nog een paar stappen verder zodat ze in beeld was. Ze was iets verlegen maar, door haar vermoeidheid en het zien van draken was er niet veel aan te merken. Ze werkte haar slaperige kop weg naar iets opgewektst al ging het wat moeilijk.

{hoop dat dit een beetje goed is x]}
Terug naar boven Go down
mudly

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 456
Punten : 512
Join date : 28-05-09
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 18 jaar
Temmer\draak: Darko, you will be the dragon I am able to take care off.
Partner: Aiwendil I love you. Meanwhile my other side can't stop think about Maylin. What to do?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   di aug 10, 2010 9:30 pm

Mudly was nog steeds bezig met het jagen op vissen en was na een vijftal klaar. Rustig liep hij naar een aantal stenen en sprong via via naar de overkant. Hij pakte de vissen, maakte de pijlen schoon en stopte ze terug in de koker. De vissen nam hij mee naar de overkant en ging op een wat opener stuk zitten. Daar maakte van wat droge takken een vuurtje en zette de vissen er met een stok schuin boven. Hij keek kalm rond. Darko was nu zijn draak, maar Maylin was nog steeds spoorloos. Hij twijfelde of hij haar nog zou zien. Hij zou door moeten. Kalm keek hij nog even naar White, het bleef een mooie draak. Zo trots, en sterk. Wijsheid was er ook in te bekennen. Hoe dan ook was het een perfecte draak om een groep te leidden. Met kalme blik keek Yuri even naar de vissen die langzaam aan bruiner werden. Ineens schoten zijn ogen naar de bosjes waar iemand uit kwam lopen. Hij herkende haar vaag. Verhip het was het meisje uit het bos. Was ze hier om bij de groep te komen? Mudly keek even rond maar zag niet zo snel iemand die er op reageerde. Hij stond op. Maakt het vuurtje wat kleiner door wat takken in de omgeving weg te halen. Hij liep naar het meisje toe. "Goedendag.." zei hij netjes en bekeek haar even om ieder detail in zich op te nemen. "Mocht je voor de groep komen zul je bij de witte draak op die hogere rots moeten zijn." zei hij kalm. "Die zal je verdere informatie geven.." zei hij kalm. Daarna keek hij even naar White of hij ook de nieuweling had opgemerkt.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://white-sage.actie-forum.com/
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   wo aug 11, 2010 12:27 am

( Rainbow was even weg geweest nadat ze door de leden van de groep gered was.)

Rainbow was al een paar jaren weg geweest en ze was blij dat ze weer terug was. Het was zeker dat Rainbow nergens meer thuis hoorde dan hier in DW! Ze was aan komen rennen en had een grote snelheid. De watervallen kwamen in zicht en Rainbow sprong over de rivier en ontdekte een nieuweling die door Mudly aan gesproken werdt. Rainbow maakte minder vaart en ging bij Mudly en het vreemde meisje aan. 'Hallo lang niet gezien', Mudly en wie ben jij?' vroeg Rainbow en glimlachte vriendelijk naar het tweetal.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kami

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 113
Punten : 136
Join date : 19-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : uhm...

Dragon World
Leeftijd: 279
Temmer\draak: We'll see..
Partner: 'Houden van' moet me overkomen..

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   wo aug 11, 2010 5:48 pm

Kami liet zich langzaam zakken. Door de lucht die werd weggeblazen door zijn vleugels kromden de bomen om hem heen en vlogen bladeren op. Om hem heen zag hij nieuwe gezichten. Maar ook bekenden. Rainbow, Mudly en twee andere meisjes die hij nog niet kende. Een van de twee, eentje met rozig haar, zag er een beetje onzeker uit. Mudly was al naar haar toe. White zat op een hogere rots, waar ze misschien wat moeilijk bij zou kunnen komen. Voorzichtig liep hij op haar af, hopend dat hij haar niet af zou schrikken met zijn kolossale verschijning. 'Ik zou je er wel naartoe kunnen brengen als je wilt,' zei hij vriendelijk, 'het is nogal moeilijk te bereiken daar.' hij keek achter zich naar Rainbow, straks zou hij het eerst naar haar toe gaan. Vriendelijk keek hij weer terug naar het meisje. Hij liet zijn hoofd iets zakken, zodat ze niet helemaal omhoog hoefde te kijken. Rustig wachtte hij het antwoord af.

Ik heb seriously de korte-posten-ziekte vandaag :S
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   wo aug 11, 2010 8:01 pm

Kira slikte toen ze merkte dat er een jonge op haar af was gelopen. Hij begroete haar. 'Hallo' zij ze vriendelijk terug. Voordat ze iets aan hem kon vragen vervolgde zijn verhaal alweer. Hij vertelde over de mooie witte draak op de rots. Moest ze daar heen? Dat zou nog wel wat worden als ze daar omhoog moest. ''Dankje voor de informatie'' kwam er rustig uit. Ze wilde net haar volgen de stappen zetten toen er een draak bij de aanwezigheid kwam. Kira's ogen stonden verbaasd. Die draak kon praten, de verhalen waren waar. Maar waren die verhalen van meerminnen, Vliegende paarden met horens en fenixen dan ook waar? Ze scheen de jonge te kennen. Ze zij zijn naam of het moest een codewoord zijn ofzo iets, Mudly dus. Het vehaal van de draak eindigde met een vraag voor haar. '' Mijn naam is Kira'' Zij ze vriendelijk. Ze azelde even of ze door moest lopen richting de rots. Waar de grote witte draak op tevinden was. Al kwam er weer een gedaante aan. Ze vond het erg gaaf al die draken het liefst stelde ze allemaal vragen maar, dat zou niet zo'n goed begin zijn van haar aanwezigheid. Ook die draak begon met praten. Naar iets dat ze graag zou willen. Hij bood haar aan haar te helpen om boven op de rots te komen. Zo iets zou ze niet af slaan. ''Meen je dat?'' zij ze met een grote glimlach op haar gezicht. Haar blik ging richting de rots zo zou ze erg snel boven zijn.


[inspiloosheid heerst T.T]
Terug naar boven Go down
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 33

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   wo aug 11, 2010 8:39 pm

Darko merkte dat Rainbow en Kami ook weer terug waren en dat ze rond een vreemd meisje stonden. Geen zin om zijn prooi alleen te laten wilde hij zich later voor stellen en at gewoon door. De hoorns van de stier brak hij met veel gekraak doormidden en drukte met zijn lange klauw een gat aan de tip van de hoorn en vijlde die bij met zijn scherpe tong zodat een mens zijn lippen niet aan de scherpe rand zou openhalen. De andere kant holde Darko zover uit dat het gat van de tip zichtbaar was en een mens er gemakkelijk lucht door kon blazen. Toen hij klaar was en zijn prooi op had gegeten stond Darko op en liep met de hoorn in zijn bek naar Mudly toe en hielt zijn kop zo dat Mudly meteen kon zien wat hij in zijn bek hielt. 'Hier mee kun je me altijd oproepen wanneer je me nodig hebt!' mompelde Darko met de hoorn nog in zijn bek en wachten tot Mudly het zou pakken?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kami

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 113
Punten : 136
Join date : 19-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : uhm...

Dragon World
Leeftijd: 279
Temmer\draak: We'll see..
Partner: 'Houden van' moet me overkomen..

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   do aug 12, 2010 9:54 pm

Hij glimlachte naar het meisje, dat zich had voorgesteld als Kira. Hij was blij dat ze niet meteen zich dood schrok, aangezien hij erg groot was vergeleken bij de meeste draken. Er was wel eens een draak geweest die ook groot was, maar die had Kami al heel lang niet meer gezien. Ineens begon hij zich af te vragen wat er met hem was gebeurt. Als hij het zich goed kon herinneren heette hij Bid'daum. 'Meen je dat?' de stem van het meisje haalde hem uit zijn gedachten. Met een glimlach knikte hij, 'Ja, natuurlijk.' Herinneringen van de laatste keer dat hij met iemand op zijn rug had gevlogen kwamen boven. Hij zuchtte, hij had het altijd al heerlijk gevonden om met een mens op zijn rug te vliegen. Misschien kwam dat ook wel omdat hij ongeveer zijn hele leven een mens bij zich had gehad, eerst een meisje, dat hem had opgevoed, daarna haar dochter en zo volgde er nog een paar dochters en zonen, allemaal kleinkinderen, achterkleinkinderen, enz. van dat ene eerste meisje. Totdat de laatste nooit trouwde en kinderen kreeg, ze leefde eenzaam in een huis in het bos. Maar ze werd ouder en op een gegeven moment ging het niet meer. Zij was de laatste. Een zucht verliet zijn keel. Hij keek het meisje aan, 'Wil je?' vroeg hij. Zonder eigenlijk maar op een antwoord te wachten, liet hij zich door zijn poten zakken en sloeg zijn vleugels zo uit dat ze niet in de weg zaten voor Kira. Een van zijn voorpoten legde hij iets naar achter, zodat ze daar op kon staan en makkelijker op zijn rug kon klimmen. Uitnodigend keek hij haar aan.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
mudly

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 456
Punten : 512
Join date : 28-05-09
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 18 jaar
Temmer\draak: Darko, you will be the dragon I am able to take care off.
Partner: Aiwendil I love you. Meanwhile my other side can't stop think about Maylin. What to do?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   do aug 12, 2010 10:22 pm

Mudly keek naar Kira die hem bedankte voor de informatie. Hij merkte dat Kami er bij kwam. "Hey, lange tijd niet gezien..." zei hij vriendelijk. Kalm keek hij weer naar Kira die zich voorstelde. "Aangenaam, mijn naam is Mudly, al had je dat vast wel gehoord.." zei hij kalm en glimlachte. Hij wilde terug naar het kampvuur lopen op het moment dat Darko ineens voor zijn neus stond. En die had iets in zijn bek. Kalm pakte Mudly het aan en glimlachte. "Een hoorn? Wat orgineel.." zei hij grinnikend en knikte even. "Ik zal hem gebruiken wanneer dat nodig is.." zei hij en streek met zijn hand langs de kaak van Darko. Zijn blik ging toen weer naar Kira. "Heb je hoger?" vroeg hij kalm en keek haar even aan. "Als je lust heb ik nog wat vis. Ik heb zeker genoeg voor twee personen.." zei hij met een vriendelijke toon en wees even naar het kampvuur met 5 vissen die er schuin boven aan het opwarmen waren.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://white-sage.actie-forum.com/
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 33

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   do aug 12, 2010 11:05 pm

Darko voelde dat Mudly de hoorn voorzichtig aan nam en hij maakte zijn bek open en keek Mudly aan die hem over zijn kaak streek. Na een knipoog naar Mudly gegeven te hebben draaide hij zijn kop naar het meisje dat ze Kira noemde. 'Aangenaam, ik ben Darko. Het is te hopen dat je het fijn zal vinden in de groep!' zei Darko en slenterde weer terug naar zijn plek waar hij op de botten begon te kluifen. Kami bood Kira al aan om naar de punt van de rost van White te gaan en Mudly wilde haar te eten geven dus was er weinig voor hem te doen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   do aug 12, 2010 11:22 pm

Rainbow hoorde Kami tegen het meisje praten dat Kira heten en ze wilde het liefste even met hem alleen zijn, maar hoe kon ze Kami nu aanspreken waar iedereen bij was? 'Kami als je straks even naar de waterval wilt komen? Ik wacht daar op je, want ik wil je wat zeggen.' zei Rainbow en draaide zich al om naar de waterval en ging daar aan de waterkant zitten. De vissen die aan het springen waren zwommen al snel weg naar diepere wateren om de winter door te komen en Rainbow keek ze rustig na met haar gedachten bij wat ze Kami zou vertellen en hoe ze dat het beste kon doen?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
White

avatar

Aantal berichten : 179
Punten : 239
Join date : 17-04-09

Dragon World
Leeftijd: -
Temmer\draak: - You'r gone
Partner: now way!

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr aug 13, 2010 4:23 pm

White keek op en zag dat er in de verte een mensenkind op komst was. Meteen brulde ze naar alle leden om hun te waarschuwen. Je wist maar nooit wie het was en wat zijn bedoelingen waren. Maar toen ze haar gezicht zag en de blik naar de rots waar zij op zat ging ze recht staan en zette een korte glimlach op haar gezicht. "Hallo, kind", zei ze kalm en knikte zachtjes. "Welkom in het gebied van The Magic Dreams", zei ze daarna weer rustig en stelde zich recht om te tonen hoe groot ze in werkelijkheid wel niet was. "Ik ben White, leider van de clan. En ik neem aan dat jij er interesse voor hebt om lid te worden?", vroeg ze vriendelijk en klapwiekte met haar vleugels. Ze zou de tweevoeter zeker een kans geven, net zoals al de anderen. Toen ze zich eenmaal neerzette brulde ze luid. "Mudly", riep ze naar Mudly. "Zorg jij voor haar? Net zoals je bij Jenaly deed", zei ze en glimlachte naar het meisje.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   zo aug 15, 2010 1:31 am

Na een tijdje hief ze de everzwijn op en smeet die op de achterhand van haar witte paard Azula. Haar blauwe ogen staarde nog even naar het bloed dat op de vacht van de merrie vloeide. Daarna sprong ze weer met gemak op haar paard. De merrie galoppeerde razend snel terug bij de groep. Tot nu toe beviel het haar wel. Iedereen was vriendelijk, ze hadden een goede plek, genoeg eten en drinken. Meer had zei niet nodig. Ze hield haar everzwijn nog vast. Omdat het makkelijk kon vallen. Nadat ze de draken en nieuwe mens in het oog kreeg liet ze die rustig over gaan in draf...stap... en tot stilstand. Ze sleurde de everzwijn van het paard af en wierp die op de grond. Even ruste ze en besloot zelf ook een vuurtje te maken. Ze keek nog heel even naar de nieuwe. Een meisje net als zei. Maar zei besloot zich nu niet voor te stellen. Die was nu toch druk in de weer. Ze zocht naar een boel takken en stenen. Ze gooide steeds meer takken op dezelfde plek. Nadat ze haar nodige spullen vond ging ze zoeken en legde de stenen en takken op hun plaats. Daarna hield ze een klein mesje zien. Ze zocht naar een jonge maar vrij grote boom. Die niet dik was. Zodra ze eentje vond begon ze te slagen. Net als een bijl. Door haar kracht was het niet moeilijk om de boom neer te halen. Weer moest ze sleuren. Ze wist wat ze deed. Ook al had ze maar enkele jaren ervaring in het wilde leven. Ze kapte nog twee bomen maar dan vele kleiner. Ze bond die vast waardoor haar zwijn boven het vuur kon gehangen worden. Maar eerst nog het vuile werk. Je had veel eten van de everzwijn. Maar had veel werk voor de ingewanden en huid er uit te doen. Ze begon geduldig met haar mes de huid af te snijden.


(Ja sorry mensjes voor de late reactie. Ik was een weekje naar Spanje. Morgen om 3 u vertrek ik naar paardenkamp tot vrijdag. Wink dagdag)
Terug naar boven Go down
Kami

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 113
Punten : 136
Join date : 19-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : uhm...

Dragon World
Leeftijd: 279
Temmer\draak: We'll see..
Partner: 'Houden van' moet me overkomen..

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   zo aug 15, 2010 3:58 pm

Kami keek om naar Rainbow en knikte geruststellend naar haar. Daarna nam hij het meisje op zijn rug en vloog naar White. 'White,' zei hij, 'dit meisje is nieuw, wil jij haar verder helpen?' zei hij. Hij knikte naar White en naar Kira, waarna hij zich omdraaide om terug te vliegen naar de waterval. Hij liet zichzelf met gespreide vleugels van de rots af vallen en zweefde naar de grond. Met grote passen liep haar naar Rainbow. Zich afvragend wat ze wilde zeggen, ging hij naast haar zitten. Van top tot teen nam hij haar in zich op en realiseerde zich dat hij haar altijd al mooi had gevonden, de kleuren, haar uistraling, alles. 'Hey..' zei hij, 'Wat wilde je me zeggen?' hij zakte iets door zijn poten, aangezien hij anders een stuk boven haar uit torende. Ook met dit soort dingen was het verdomd lastig om zo groot te zijn, aangezien hij zo niet erg comfortabel zat, maar alles voor een vriend. Voorzichtig keek hij haar aan en probeerde er achter te komen hoe ze zich voelde, maar haar ogen lieten niets zien. De waterval liet het water met groot geweld naar beneden kletteren, waardoor er koude druppels op hen neerkwamen. Hij voelde het niet, het buitenste deel van zijn pantser was gevoelloos, je moest met wat beters aankomen om hem iets te laten voelen. Uitdrukkingsloos staarde hij naar de regenboog die zichtbaar werd door de zon die door de vele waterdruppels heen scheen. Regenboog. Zijn blik schoot weer naar Rainbow, in afwachting wat ze zou vertellen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   zo aug 15, 2010 10:30 pm

RAinbow schrok even op uit haar gedachten toen ze de stem van Kami hoorde en ze voelde het bloed naar haar gezicht stromen. Het was een geluk dat draken niet konden blozen en ze keek Kami even aan met een blik die niemand kon lezen. Het gevoel van onrust vulde haar lichaam en ze bewoog even en ging verzitten. 'Kami we kennen elkaar al een tijdje, maar vanaf het begin.... vanaf het begin vond ik je al een mooie draak speciaal zelfs... steeds als je in de buurt was speelde mijn gevoelens met mij en ik wist nooit echt wat ik moest doen of zeggen.' stotterde Rainbow en ze bleef naar Kami kijken toen ze sprak zelfs als ze even stil viel. Mijn gevoelens hebben me een ding duidelijk gemaakt, maar wat ik je wil zeggen is dat je niet alleen speciaal bent, maar... heel... erg speciaal bent... voor mij.'De moed begon Rainbow in haar poten te zinken en ze wilde die drie woorden eruit gooien nog voor ze er als een dolle hond ervandoor zou gaan. 'Ik hou van je Kami!' riep Rainbow luid en ze had zelf niet door hoe hard ze deze woorden uit haar bek had gegooit. Ze bleef even naar Kami kijken voor ze een wezeloze blik in haar ogen kreeg en haar kop de andere kant op draaide en inspanning afwachten op wat de lila draak zou gaan doen of zeggen?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kami

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 113
Punten : 136
Join date : 19-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : uhm...

Dragon World
Leeftijd: 279
Temmer\draak: We'll see..
Partner: 'Houden van' moet me overkomen..

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   ma aug 16, 2010 9:59 pm

In stilte luisterde hij naar haar stem. Die stotterde een beetje, maar was daarom niet minder mooi. Hij bleef haar in de ogen kijken en liet haar uitpraten, ook als ze stil viel zei hij niets. Dit was schijnbaar al best moeilijk voor haar. Ze had het er over dat ze hem speciaal had gevonden, al die tijd al. Nu zij het er zo over had, begon hij zichzelf beter te begrijpen. Even bleef het stil, waarna Raibow riep: Ik hou van je Kami!'. Kami bleef haar even aankijken. Een beetje overdonderd door de vier simpele woordjes die ze net had gezegd. 'Wauw..' zei hij toen alleen maar. Moest hij nu zeggen dat hij ook van haar hield? Was dat wel zo? Hij wist het niet. Hij vond haar geweldig. Soms meer dan een ander, maar was dat verliefdheid? In al die jaren voor hij in Dw was, had hij best eenzaam geleefd. Daardoor was hij eigenlijk nooit verliefd geweest. Hij keek naar Rainbow. 'Ik..' begon hij, 'Ik weet niet wat ik moet zeggen..' zei hij zachtjes. Was hij ook verliefd? Kami had Rainbow ook altijd wel speciaal gevonden. Hij staarde in de onophoudelijke stroom van de watervallen. 'Ik geloof dat ik ook van jou hou..' fluisterde hij toen. Voorzichtig keek hij op, om naar haar reactie te kijken.

[inspilus]
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   ma aug 16, 2010 11:11 pm

Toen Kami eerst "wauw" zei had ze tegen hem willen schreeuwen, maar iets hielt haar tegen en zag dat hij zich geen raad wist met haar woorden en ze werdt iets rustiger, maar Rainbow bleef ook gespannen afwachten op wat de Lila draak nog meer te zeggen had. De woorden die hij zei was alsof het niet de woorden waren van Kami en Rainbow hoorde zijn laatste woorden. ongeduldt nam het over van haar gespannen lichaam en hij keek Rainbow aan om te zien wat zij van deze woorden vond? RAinbow wist zich geen raad en kon alleen nog maar losse woorden uit braken. 'Sorry... ik... moet gaan!' zei Rainbow als uitvlucht en renden weg tot ze op een open stuk was waar ze haar vleugels uitspreiden en met krachtige slagen het luchtruim verkoos. De tranen van verwarring hadden diepe sporen in het oever achtergelaten. Het leek even of er kleine kristallen tussen het gras lagen die haar volgde in de lucht tot ze over de boom toppen verdween. Rainbow sperde haar bek open en brulde gekwelt. Opzoek naar een plekje waar zij zich even kon terug trekken zag Rainbow een open stuk waar ze boven een grote waterval uit keek. Al landend keek Rainbow naar het uitzicht en ze zag de schuilplek van The Magic Dream liggen. Kami was nog net te zien door zijn grote. Rainbow brulde opnieuw gekweld, want ze wist zich echt geen raad meer. Nu ze Kami de waarheid had gezegt was Rainbow leeg van binnen en haar ogen stonden grijs. Ze ging liggen en bleef met een treurige blik in haar ogen naar de schuilplaatst kijken. Het was natuurlijk een kans dat Kami haar helemaal niet zag zitten of over haar woorden nog moest na denken? Rainbow bleef uren boven de waterval liggen tot de zon onderging en Rainbow gewongen was terug te keren naar de schuilplaatst. Met een wee gevoel in haar maag liet Rainbow zich van de stenen oever glijden en spreiden haar vleugels. Al zwevend keerde Rainbow terug naar de schuilplaatst van The Magic Dream en landen ver van de openplek waar ze thuis waren. Hopend dat niemand haar zag glipte Rainbow naar haar slaapplek en ging snel liggen en sloot haar ogen. Voetstappen maakte dat ze haar ogen opende en zag een bekent gezicht dichtbij die van haar?
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 33

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   wo aug 18, 2010 8:49 pm

Darko had Rainbow tegen Kami horen roepen dat ze van hem hielt, maar echt intressen had hij er niet voor en zijn blik viel op White die met het meisje begon te spreken. Een kriebelig gevoel speelde op in zijn maag en Darko wist even niet waardoor het kwam, maar hij stond op en leip naar de waterval toen Rainbow zich verontschuldigde en weg vloog. Niet begrijpend keek hij haar na en zijn kop draaide naar Kami. 'Ik weet niet wat je gezegd hebt, maar ze is goed van slag!' zei Darko met wat sarcasme in zijn stem en hij dronk wat water en liep terug naar zijn plek en liet de rest van de boten verdwijnen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
mudly

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 456
Punten : 512
Join date : 28-05-09
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 18 jaar
Temmer\draak: Darko, you will be the dragon I am able to take care off.
Partner: Aiwendil I love you. Meanwhile my other side can't stop think about Maylin. What to do?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr aug 27, 2010 4:23 am

Mudly had alleen gezucht op de woorden van White. Hij was niet de beste met het thuis laten voelen van anderen maar hij wilde het altijd wel proberen. Hij had geknikte en daarna rustig de hoorn opborgen van Darko. Op het moment dat Rainbow Kami in privé wilde spreken had hij geglimlacht. Hij had al zo zijn vermoedes wat ze wilde vertellen. Hij had de twee een beetje in de gaten gehouden en glimlachte op het moment dat Rainbow het zowat uitschreeuwde dat ze van Kami hield. Echter slikte Mudly toen Rainbow ineens weg vloog. Mudly voelde zich een beetje vervelend van binnen en wilde Rainbow helpen maar waar ze heen was kon hij moeilijk bepalen. Op een gegeven moment kreeg hij weer in het vizier en was hij direct naar de plek gerend waar Rainbow naar toe was gevlogen. Mudly liep dichter naar Rainbow en zijn hand tegen haar wang. "Gaat het? Je lijkt namelijk erg van slag..." zei Mudly. Hij voelde zich als taak van verzorger ook een beetje verantwoordelijk om problemen op te lossen. "Rainbow, wat ik hoorde, en sorry dat ik het volgde, meende hij wat hij zei..." vertelde Mudly. "Zo ver ik Kami ken, heeft hij het moeilijk te bepalen hoe hij zich voelt, en eveneens is dat voor verliefdheid dan niet makkelijk.." probeerde hij haar gerust te stellen. Mudly streek even over de geschubde huid van Rainbow. "En ik meen verstaan te hebben dat hij wel van jou hield..." zei Mudly. Een lichte twijfeling ging over zijn gedachten. Wat als hij de verkeerde woorden gebruikte. Mudly ging recht in het zicht van Rainbow zitten en keek haar aan. Hij had het moeilijk te bepalen hoe hij haar kon helpen. Toch wilde hij niet opgeven. Als er iets was waar hij een hekel aan had was het wel het feit dat iemand in de problemen zat en hij niet kon helpen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://white-sage.actie-forum.com/
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   vr aug 27, 2010 12:53 pm

Rainbow was al een stukje van de groep gaan afliggen totdat Mudly naar haar toe was komen lopen. Ze voelde zijn warme hand over haar huid gaan en ze schaamde zich even voor wat er gebeurd was nadat ze Kami had laten uitspreken. 'Ik... ben gewoon door de war en ik ben in het verleden mijn geliefde kwijt geraakt, misschien ben ik wel bang dat ik Kami ook kwijt raak op dezelfde manier?' zei Raimbow vragend en trok haar kop van Mudly's hand af en legde hem naast haar rechtervoorpoot. Ze sloot haar ogen even en was bang dat ze Kami beledigd had, maar ze durfde het niet nog eens aan om met hem te gaan praten. 'Ik weet niet, misschien dat het beter is dat ik niet meer met Kami spreek.' zei Rainbow en keek Mudly weer even met een oog aan. Haar gevoel was zo verstoort dat ze niet wist wat nu het beste was om te kunnen doen. Zo had ze zich ook gevoeld toen ze haar famillie net verloren had en Rainbow sloot haar ogen weer om zijn blik niet meer hoefde te zien, maar het voelen deed ze wel en dat was net zo erg.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Schuilplaats {The Magic Dreams}   

Terug naar boven Go down
 
Schuilplaats {The Magic Dreams}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 7 van 8Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De hoge watervallen-
Ga naar: