PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 New in this world.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: New in this world.   do maa 18, 2010 7:02 pm

Darkangel vloog over DW, toen ze aankwam bij een prachtig berglandschap. Ze hield van de bergen. Hier kon ze roekenloos langs alle bergtoppen vliegen, en lachen om haar eigen domme fouten die ze maakte. Ze vloog tussen de bergtoppen door, en kwam al gauw vast te zitten. Ze grijnsde, en wurmde zich er uit. Ze vloog iets naar beneden, en lande op een stuk grond. Darkangel keek omzich heen. Het was hier erg verlaten vond ze zelf. Ze brulde luid door de bergen heen. Haar gebrul was van verre nog aan te horen. Ze wou een maatje om mee te kunnen vliegen. "Wat is het hier saai zeg" zei ze na een lange tijd te hebben gewacht. Ze sprong van het stuk grond af naar beneden en maakte een duikvlucht recht op de grond af. Ze maakte rondjes, alsof ze een soort boor was. Toen ze ongeveer 40 meter boven de grond kwam, draaide ze zich goed, en begon weer omhoog te vliegen. Met krachtige slagen van haar vleugels, kwam ze weer boven in het luchtruim. Ze straalde van de kick die ze net had gekregen. Ze zette haar poten in de bergtop, en stond daar even stil, en keek over het landschap. Het was prachtig hier. Beter dan waar ze ooit eerder was geweest. Ze vroeg zich af waar de andere waren gebleven.
Terug naar boven Go down
Leona

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 251
Punten : 289
Join date : 27-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Onder het afdakje, naast die prullenbak <3

Dragon World
Leeftijd: 476, rond 550 lichamelijk volwassen ^^
Temmer\draak: Warhoofd Laurens ;D
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: New in this world.   zo maa 28, 2010 5:32 pm

Vanuit een kleine overhangede bergketen lag Leona lui te wezen met haar kop op haar poten. Die nachtelijke avonturen moest ze niet èlke nacht gaan doen. Van ontspanning blies ze wat rookpluimpjes uit haar neusgaten en keek hoe ze omhoog kringelde. Ze was een en al rust, en luisterde scherp naar alle geluiden die buiten de grot aanwezig waren. Plotseling hoorde ze vleugelslagen, van een groot dier. Waarschijnlijk een andere draak. Verweelt tilde ze haar kop op en opende haar oren nog meer. Ja, ze wist het zeker, een andere draak. Toch won de nieuwschierigheid van de loomheid en ze stond behoedzaam op. Ze was niet veel in aanraking gekomen met de slechte kant van draken, maar ze bleef altijd voorzichtig. Half sluipend keek ze onder de overhangende rotsen omhoog en zag een andere draak zitten. Ze glimlachte, zal ze een praatje maken of gewoon weer terug gaan en nog wat verder slapen. Toen de draak op een bergtop ging zitten sloop Leona toch maar uit haar slaapplaats. 'Hallo daar,' en ze hief haar kop op, klaar voor alles.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.everyoneweb.com/VerhaalElodie/
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: New in this world.   ma maa 29, 2010 8:57 pm

Darkangel hoorde ineens iemand hallo zeggen. 'Hallo daar' zei een anere draak. Darkangel keek naar beneden, en zag in een soort grot een andere draak haar hoofd er uit steken. Ze glimlachte naar haar. "Hallo, ik ben DarkAngel, en wie ben jij?" vroeg ze vriendelijk. Ze keek de draak aan, en liet zich naast de draak zachtjes neer ploffen. Ze keek de draak opnieuw aan, en glimlachte vrolijk naar haar. Ze was nooit echt kwaadaardig geweest, maar haar moeder wou haar de naam Darkangel geven vanwege de donkere ogen die ze had.
Terug naar boven Go down
Leona

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 251
Punten : 289
Join date : 27-03-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Onder het afdakje, naast die prullenbak <3

Dragon World
Leeftijd: 476, rond 550 lichamelijk volwassen ^^
Temmer\draak: Warhoofd Laurens ;D
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: New in this world.   ma maa 29, 2010 9:23 pm

Leona glimlachte terug en rechte haar rug tot de volle lengte die het gaf. Het was een erg jonge draak, dat zag ze wel. Hoewel zij voor haar soort ras nog jong was, wist ze zeker dat ze wel wat meer levens ervaring had dan deze Darkangel. 'Mijn naam is Leona. Welkom op de rotsen en mijn tijdelijke slaapplaats,' zegt ze grijnzend en maakt een zwaaiend gebaar met haar staart ter aanwijzing van de omgeving terwijl de andere draak dichterbij kwam. 'Volgens mij ben jij nog niet zo heel lang in dit gebied, DW? Waar kom je vandaag, als ik vragen mag,' vervolgt ze haar vragen. Ze kon niet veel opmaken aan het uiterlijk van de draak, dat verried wat voor ras ze was. Ze wende haar hoofd toen ze een klapwiekend geluid hoorde. Nog voordat de zwerm vogels overvloog was Leona opgestaan en verscherpte haar blik. Ze had die ochtend nog niet gegeten. Zodra de eerste vogels achter de bergwand kwamen voelde ze hoe de vogels de twee draken in de gaten kregen en versteende. Dat heb je goed gevoeld, kleine ongeluksvogel dacht ze gemeen. Ze sprong naar voren en opende haar vleugels en greep een paar vogels uit de lucht voordat die vol gekreis weg konden vliegen. Gecontroleerd lande ze op de rotsgrond en sloot haar kaken nog meer, totdat het gespartel van de vogels ophield. Voldaan draaide ze zich om en liep terug naar de draak. 'Heb je al ontbeten?' grijnsde ze naar Darkangel en legte de doode vogels tussen hun neer.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken http://www.everyoneweb.com/VerhaalElodie/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: New in this world.   

Terug naar boven Go down
 
New in this world.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De enorme bergen-
Ga naar: