PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nieuwe Vleugelslagen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Nieuwe Vleugelslagen   wo feb 24, 2010 1:07 pm

Sypero liet zich rustig op de wind mee voeren. De afgelopen dagen was hij lang achter elkaar doorgevlogen en was zijn conditie toegenomen. Dat nam helaas niet zijn spierpijn weg. Toch voelde hij zich beter dan ooit te voren. Hij had een nieuw stuk gebied gevonden waar hij wel even kon blijven. Hij maakte zich niet druk of hij wel of niet zou mogen blijven. Hij was niet van plan te vertrekken, niet na die dagen achtereen vliegen om hier te komen. Hij had van zijn oude groep gehoord wat hier was. Ook was hij tijdens zijn toch enkele zwervers tegen gekomen. Die hadden hem verteld over geruchten die rond gingen. Hij had zich -net als die zwervers- kunnen omdraaien en zich uit te voeten maken, maar zo was hij niet. Hij was altijd te nieuwsgierig geweest naar het onbekende.
Hij zag een mooie plek om te landen. Hij vouwde zijn vleugels in, maakte een scherpe duikvlucht naar beneden waar hij net boven de grond weer zijn vleugels uitspreidde. Zijn klauwen hadden diepe gaten in de grond geboord en zorgende daardoor voor een goede houvast. Onder zijn groen geschubde staart was de afgrond goed zichtbaar. Hij deed een paar stappen naar voren, keek om zich heen en schudde zijn kop. Nu hij niet meer in de mistige wolken vloog bekeek hij het land eens goed. Hij zag ver daar beneden was gebouwen veel groen en wateren en bovenal ook veel draken. Hij rekte zijn vleugels languit, waarna hij ze rustig tegen zijn lichaam liet hangen.
Terug naar boven Go down
Twilight

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 350
Punten : 359
Join date : 27-12-09
Leeftijd : 18
Woonplaats : Ik woon in een klein stipje in het hele grote universum.

Dragon World
Leeftijd: Vele millenia's zijn aan mij voorbij gegleden
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe Vleugelslagen   wo feb 24, 2010 3:30 pm

Twilight sloeg met haar enorme vleugels. De oude draak vloog snel rond bergen. Lichtblauw vuur golfde over de safierblauwe schubben van de draak. Haar vleugels sloegen traag naar beneden en naar boven maar door de grote afmetingen duwde ze Twilight snel naar voor. Toen ze een andere draak zag schoot ze boven de wolken, als een blauwe schim waar je vluchtige glimpen soms van opvangt. Boven de wolken was de lucht ijl en niet zo zwaar. Gemakkelijker voor te vliegen, veel gemakkelijker als laag boven de grond. Als de wolken even open waren zag je de felblauwe draak vliegen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe Vleugelslagen   wo feb 24, 2010 6:17 pm

de zon streelde Schado'w schubben en hij genoot van zijn zonnebad. toevallig keek hij om hoog en daar zag een een draak die Schadow nog niet kende, deze stond zo'n een halve kilometer boven hem op een uitstulpig. vanuit zijn ooghoek zag Schadow Twilight tussen de wolken door schieten.
Schadow richte zich een beetje op en brulde groetend naar Twilight en de vreemde draak.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe Vleugelslagen   wo feb 24, 2010 6:51 pm

Sypero keek wat gedesori├źnteerd rond. Na wat gezoek in de lucht -en
niks gevonden te hebben- keek hij naar beneden. Hij zag een zwart
geschubde draak. Wantrouwig keek hij de draak aan, maar zei niks. Hij nam niemand in vertrouwen tot deze het tegendeel bewezen had. Zijn klauwen maakten diepere sporen in het gesteente en zijn houding verstarde. Hij deed niks en wachtte enkel af. Boven zich hoorde hij ook een zacht geluid van vleugels die door de lucht sneden, licht, maar aanwezig. Het puntje van zijn staart zwiepte heen en weer op het ritme van zijn hartslag, ritmisch.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe Vleugelslagen   vr feb 26, 2010 7:27 pm

Twilight liet haar vleugels versnellen, ze dook recht naar beneden. Ze ging sneller en het leek alsof ze in de afgrond zou gaan neerstorten. Net op het moment dat ze langs Sypero suisde opende ze haar vleugels. De lucht schoot onder de reusachtige vleugels van Twilight. De donkere lucht begon te donderen boven de bergen, Bliksemflitsen lieten het soms helemaal oplichten. "Hallo ik ben Twilight." Op het moment dat ze sprak begonnen de flitsen in haar horens te slaan, de schichten verdwenen op het moment dat ze haar horens raakte.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe Vleugelslagen   wo maa 03, 2010 5:33 pm

Schadow sprong de lucht in en steeg op naar Twilicht en Sypero daar bleef hij in de lucht hangen en lachte toen hij zag hoe Twilight de bliksem op nam in haar horens. ' Hoi Twilight lang niet gezien en hallo vreemde ik ben Schadow en wie ben jij?' zei Schadow en hij landen net op de rand waar Schadow de vreemde draak in zich op nam. wat zou die nu gaan doen of zeggen Schadow kon alleen maar raden.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe Vleugelslagen   

Terug naar boven Go down
 
Nieuwe Vleugelslagen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De enorme bergen-
Ga naar: