PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Training{The night Warriors}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Luna

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 230
Punten : 295
Join date : 14-04-09
Leeftijd : 22
Woonplaats : ...Zie humor

Dragon World
Leeftijd: ...weet ik veeeeel!
Temmer\draak: Maylin toch?
Partner:

BerichtOnderwerp: Training{The night Warriors}   ma feb 22, 2010 1:56 pm

midden in de toendra liep er een sneeuw luipaard. Niet de meest normale zicht wat je in deze dode maar koude gebied kon vinden. Maar het was niet eens een dier het was een draak die vermont was. Luna keek rond met haar rode ogen. Het was de meest geschikte plek voor de traing. Ver weg van de veilige haven en op terrein van de mensen en draken die zich zelf als goed zagen. Luna had een geweldige training in gedachtes. HEt was een grote met veel opdrachten en het zal ruim dagen duren. Zonder eten en drinken want dat mochten ze niet. Nee dat was maa een kleine onderdeel. HEt zou hard zijn en er zal zeker bloed vloeien en met dat idee liep Luna met een valse grijns veder.
Luna keek rond en voelde een koude windvlaag in haar vacht. Ze snoof en rende veder naar een mooi punt. Het was voor een draak te zwaar want onder Luna lag een laag dik sneeuw maar daaronder een grote gat. Toen ze hier overheen vloog zag ze dat namelijk en wist dat dit een goede plek was. HEt was te gevaarlijk om te landen als je te groot was en te zwar en de meeste vielen hier op omdat ze zwart waren dus moesten ze dubbel zo goed opletten. En dat niet alleen Luna zou er voor gaan zorgen dat er een paar een speciale opdracht zullen krijgen zodat iedereen elkaar niet meer zou kunnen vertrouwen.
Nu was het een kwestie van wachten. ZE moesten weten waar ze was en dat er een training was alleen dat moesten ze zelf uitzoeken
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   vr maa 19, 2010 1:27 am

na een halve dag vliegen had Schadow ondertussen alleen op klein wild gejaagd, zoals vogels en knaagdieren. de ijzige wind snee pijnlijk langs de wond die Toxic hem had gegeven die hij aan Luna moest laten zien en hun deal aan haar uit leggen. een misselijk gevoel in zijn maag zorgde er voor dat Schadow langzamer vloog als anders. Schadow riep zijn genezende kracht op en consentreede zich op zijn misselijkheid, die veroorzaakt werdt door de wond. zijn blik ging zoekend over de besneeuwde vlakte en Schadow zocht naar Luna die zich hoog waarschijnlijk weer in een dier had veranderd tot dat hij een grote zwarte schim aan de horizon zag. hopend dat het Luna was versnelde hij zijn vleugelslagen en Schadow schoot vooruit. na nog een paar kilometer die onder hem door geschoten waren herkende Schadow de zwarte schim aan de rode ogen. langzaam cirkelend daalde Schadow naar haar toe. toen Schadow geland was liep hij al onderdanig naar haar toe. de gifgroene wond duidelijk aan haar laten zien keek Schadow toe hoe haar verbazing groeide. 'je zult wel verrasd zijn om mij hier te zien.' zei Schadow terwijl hij zo ging staan dat Luna de wond nog beter zag. rillend over zijn hele lijf bleef hij staan, de kouw die geabsobeerd werdt door de wond zorgde er voor dat Schadow het kouw kreeg. maar zodra Luna het met Toxic eens zou zijn heelde Schadow de wond gelijk voor zichzelf omdat hij het dat weer warm zou krijgen. ' ik heb een deal gesloten met Toxic. zij zou mij een tegengif geven om Twilight te genezen en ik zou hier heen gaan om als trainingsmateriaal te helpen met wat jullie dan ook in gedachten hadden.' vertelde Schadow hoe hij de deal met Toxic was aan gegaan. 'als de training over zou zijn kom ik nooit meer in jullie gebied.' voegde Schadow er aan toe. alles wat hij nu kon doen was afwachten of Luna hem zou geloven, volgens Toxic wel.
Terug naar boven Go down
Luna

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 230
Punten : 295
Join date : 14-04-09
Leeftijd : 22
Woonplaats : ...Zie humor

Dragon World
Leeftijd: ...weet ik veeeeel!
Temmer\draak: Maylin toch?
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   za maa 20, 2010 3:56 pm

Luna wachte zo lang als het zou moeten. Ze had het gedullt er wel gellukig voor maar haar wachten werd niet beloond op de manier die ze hoopte. Haar kop draaide en ze snoof. Het was die verrekte Schadow. Ze veranderde in een draak en wachte af. Wel had ze haar vleugels uitgevouwen en stond ze zo dat ze nog groter leek. Haar rode ogen volge hem met de stap en alles wat hij deed zag ze. Wat ze ook duidelijk zag was een wond in de nek van de draak die zjn naam niet waar kon maken. "je zult wel verrasd zijn om mij hier te zien.' zei Schadow toen en Luna grijndsde. "vertel maar wat je doet anders zal ik je laten zien hoe de onderkant van deze troendra er uit ziet"zij ze en ze luisterde wat hij zei."kijk eens om je heen wat zie je?"vroeg en ze en ze keek rond: niks en dat klopt maar al klinkt je deal erg leuk ik heb een ander idee, Wel voor de training die over een tijd zal komen"zij ze en ze ging zitten en ging weer verder met praten"Maar toch ik vertrouw je niet. ik vertrouw je alleen als jij iets doet voor mij. iets wat je later pas last van gaat krijgen"zij ze kalm en liep naar hem toe"ik doe jou geen zeer, als jij kinders krijgt zal de oudste na zijn eerste jaar verdwijnen"zij ze zacht toen ze haar kop naast de zijne had gebogen. "ik laat je gaan dan. of te wel een leven voor een ander en jij blijft helemaal gezond is dat wat? ". Luna liep een stuk terug en stond klaar om weg te vliegen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   zo maa 21, 2010 12:21 am

luisterend naar wat Luna te zeggen had dacht Schadow diep na. het was verlokkend, maar ook weer wreed om te doen.'zou Toxic ermee eens zijn?' vroeg Schadow en keek naar Luna's rug. ' het zal nog wel even duren voor ik aan jongen denk, maar als dat alles is...' Schadow wilde het zeker weten, maar hij had anders nog nooit zoiets meegemaakt. '...dan doe ik het.' antwoorde Schadow toen en hij keek toe hoe Luna's grijns breeder werdt of leek dat maar zo? de wind werdt sterker en de wond van zijn kop tot zijn nek bonsde pijnlijk, maar Schadow liet niks merken. tegen over de NW kon je beter laten zien dat je sterker was, want anders vonden ze je slap en een lozer. Schadow had zich nooit echt slecht gevonden, maar zijn ontmoeting met een van de goede draken hadden hem zekerheid gegeven. Schadow wist niet wat Luna met zijn eerste jong van plan was, maar het zou in ieder geval niet leuk zijn. zijn blik bleef op Luna's rode ogen gericht terwijl hij wachten.
Terug naar boven Go down
Luna

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 230
Punten : 295
Join date : 14-04-09
Leeftijd : 22
Woonplaats : ...Zie humor

Dragon World
Leeftijd: ...weet ik veeeeel!
Temmer\draak: Maylin toch?
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   di maa 23, 2010 11:13 pm

Rustig bleef ze op zijn andwoord wachten. Ze zag hem twijfelen en knikte"Topic zal het goed vinden "zij ze en ze liep naar hem toe en snoof. Ze ging op twee poten staan en keek naar zijn nek."ga naar haar toe, zeg wat ik heb voorgestelt en zeg er bij dat jij het me weer moet vertellen. Ik zal hier op je wachten als de nieuwe volle maan er is"siste ze en ze sprijde haar vleugels en grijndsde. Haar tanden waten goed zicht baar en voor dat iemand wat kon doen verdween ze in een zwarte vlam.

(sorry niet al te veel insprie)
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   wo maa 24, 2010 12:24 am

Schadow luisterde aandachtig en zag Luna verdwijnen. 'nou ik hoop dat ik der nog kan vinden als het zover is.' mompelde Schadow en zetten zich af. Schadow zou een lange vlucht moeten maken, maar dat maakte hem niets uit. als alles goed ging was hij binnen een maand weer op de ijzige toendra. met langzame vleugelslagen vloog Schadow richting het duistere gebied om Luna's bericht over te brengen.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   do apr 01, 2010 3:31 pm

het waren zware dagen voor Schadow geweest, maar hij had de boodschap binnen de deadline over gebracht en hij vloog nu halverwegen de ijzige toendra. Schadow zag de plaats in zich komen waar hij Luna al eerder had ontmoet. langzaam ging Schadow lager vliegen en landen precies op de plek waar hij voor een paar dagen eerder had gestaan. Schadow liet zich door zijn poten zakken om wat te rusten. Luna was er nog niet dus kon Schadow zichzelf even zo ver genezen dat hij het weer uit kon houden, totdat Luna er was en hij het bericht van Toxic aan haar kon door vertellen. het was al donker toen Schadow geland was en een zachte gloed danste om zijn lichaam heen die je alleen in het donker kon zien, overdag was deze ontzichtbaar voor andere. toen de pijn afzwakte en het misselijke gevoel weg was hoorde Schadow een paar voetstappen. Schadow's ogen vlogen open en hij zetten de tijd stil. langzaam stond Schadow op en keek in het rond. er was niemand te zien. nadat Schadow de tijd weer zijn gewoone weg liet lopen voelde hij hoe de ijzige wind langs de wond sneed. een paar bloedrode ogen doemde op uit de duisternis.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Training{The night Warriors}   

Terug naar boven Go down
 
Training{The night Warriors}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De ijzige toendra-
Ga naar: