PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nieuwe trofee...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Nieuwe trofee...   zo feb 14, 2010 10:00 pm

Lefia jongleerde met drie van haar messen midden in een groot veld waar een tiental koeien aan het grazen waren. Het meisje had een nieuw slachtoffer gevonden, ze was klaar om een nieuwe trofee binnen te slepen. Haar eerste mensenleven in dit gebied moest vandaag in haar trofeeënkast komen. Het meisje wachtte rustig op een teken van de boer, ze had alle tijd.
''Waar ben je mee bezig!'' schreeuwde een verbitterde stem achter het meisje, dat moest hem zijn, dat was het eerste contact tussen Lefia en haar eerst volgende troffee. Het meisje stopte niet met jongleren, ze bleef nog een een kleine tien seconden door gaan tot een moment waarop de boer opnieuw van zich liet horen. ''Hey!'' schreeuwde de man. Hierop liet Lefia in een flits alle drie de messen een kant op vliegen, alle drie kregen ze een aparte koe en elk mes doorboorde precies de schedel van hun slachtoffer. De boer schoot in de lucht met zijn geweer en hierop draaide het meisje zich vrolijk om, haar eeuwige glimlach was ook hier aanwezig. De boer had de loop van zijn geweer op het meisje gericht, het enige wat het meisje deed was glimlachen. De boer keek verbaasd op, hij kon niet geloven dat zo'n klein meisje zoiets had gedaan. ''Hey, als je honger hebt, kom dan bij mij eten. Ik heb genoeg!'' zei de verbitterde stem. Lefia glimlachte enkel en liet de bezorgde boer dichterbij komen. De boer had zijn loop laten zakken, zo iemand kon geen kwaad doen.
Toen de boer zijn hand uitstak om deze op Lefia's schouder te leggen, haalde het meisje in een pijlsnelle beweging een mes uit de houder op haar rug en stak het mes in de arm van de boer. Ze trok het mes net zo snel weer uit de arm en voor de boer de eerste steek door had, gleed Lefia's mes ook in de tweede arm van de boer. Met genot keek het jonge meisje naar de boer die niet wist hoe hij beweging moest, die niet wist hoe hij schreeuwen moest en überhaupt niet wist wat hij doen moest of wat er helemaal gebeurde.

(ABN + Lengte als je wil posten!)

Edit Sky: In de middeleeuwen had je geen geweren
Terug naar boven Go down
Mystic

avatar

Aantal berichten : 22
Punten : 37
Join date : 13-02-10

Dragon World
Leeftijd: 478 jaar.
Temmer\draak: Draak
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Nieuwe trofee...   zo feb 14, 2010 10:21 pm

Een heerlijke geur die al van verre af te ruiken was voor een mytologisch wezen met een scherpe neus dreef haar steeds verder van de onbewoonde wereld af, en bracht haar regelrecht bij een mensendorp, wat er van haar positie vermakelijk uit zag. Op de hoogte waar ze zich begaf leek het net op een raar soort mierenhoop, wat haar vast en zeker nooit zou vervelen. Ongelukken, moorden en overvallen waren vast leuk om naar te kijken, vooral omdat het de mens was die zijn eigen soort naar de ondergang bracht. Vandaag waren het echter niet de moorden die haar aandacht trok, maar de geur van vee die al van mijlenver te ruiken was. Trage en lompe koeien waren een heerlijke snack voor de luie draak, wat het lange vliegen het waard maakte.
Haar vleugels bewogen langzaam op- en neer, en dreven haar steeds dichterbij het gebied van de menselijken. Hier maakte ze een draai naar rechts en vloog ze naar het gebied waar nog redelijk veel natuur te vinden was; de weilanden. Ze hoorde de loeiende koeien al, of het nu haar verbeelding was of niet, en vloog hierdoor nog sneller. Toen ze bij de plek aankwam, merkte ze echter dat er iets helemaal niet in orde was, wat te ruiken was aan de geur van het bloed wat honderden meters verderop lag. Ze drukte haar vleugels dicht tegen haar lichaam aan en zakte tientallen meters, tot ze nog maar op vier meter van de grond was verwijderd en met haar snelheid het gras deed bewegen. Daar, recht voor haar neus, stond een ietwat apart meisje, verscholen achter een boer die duidelijk niet wist wat hij met deze hele situatie aan moest. Door haar vleugels als remmen te gebruiken werd haar snelheid met grote aantallen verminderd en landde ze met een gigantische dreun op de grond. Ze brulde als een wild, doorgeslagen beest, en doorboorde met haar nagels de rug van de man, die met veel geschreeuw in elkaar zakte. Het nutteloze hoopje man werd aan de kant geslagen door Mystic, waarna ze haar bebloedde klauwen aan het gras afveegde. Hierna zette ze een paar stappen richting het meisje, alsof zij de volgende was die het zou gaan ontgelden..
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Nieuwe trofee...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De boerderijen-
Ga naar: