PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Terug in de stad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Scathach

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 72
Punten : 91
Join date : 26-06-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Noord-Holland

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: none
Partner:

BerichtOnderwerp: Terug in de stad   ma feb 01, 2010 8:54 pm

Scatty liep langs de kraampjes zonder alle dingen te zien die uitgestalt waren over de tafeltjes. Ze zocht naar een kraam waar ze met iemand had afgesproken. De afspraak was echter een paar maanden geleden gemaakt dus of ze bij elkaar uit zouden komen was een tweede vraag. Zoekend bleef ze rond kijken tot ze uiteindelijk op de hoek van een bijna verlaten straat de man zag die ze zocht. Ze knikte als begroeting en stak zonder te kijken de straat over. Ze hoorde achter haar een verwensing jegens haar maar dat maakte haar niet uit. Ze wilde het drakenei. Na een eindeloze discussie over prijzen en de kwaliteit van het ei waren ze er eindelijk over eens.
"Je bent een bloedzuiger, zoveel is dat ei niet waard." zei ze schamper terwijl ze haar geld bij elkaar schraapte. De bebaarde man keek verontwaardigd ook al wist ze dat hij het fakete.
"Je weet niet waar je het over hebt temmertje! Dit is een prachtexemplaar." riep hij uit en toen haalde hij het drakenei uit een leren tas die aan zijn schouder hing. Ze moest toegeven dat hij erg mooi was, een plaatje. Ze herkende de soort niet maar ze wist zeker dat hij groot en sterk zou worden. De man grijnsde omdat hij wist dat hij haar in haar zak had, te zien aan haar verwonderde gezicht. Ze wierp hem een vernietigende blik toe en gaf hem het geld. Zijn ogen glommen bij het ontvangen en zonder ook nog maar iets te zeggen overhandigde hij het ei en liep hij vlug de hoek om. Toen ze de kleine in haar handen had glimlachtte ze automatisch, ze had een draak. Háar draak.


Laatst aangepast door Scathach op ma feb 01, 2010 10:22 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   ma feb 01, 2010 9:13 pm

Thorn werd ruw heen en weer geschut, terwijl zijn eigenaar hem verplaatste door de drukke meenigte. Waarom werd hij toch zo heen en weer geschud. Door dat geschud stoote iets in de tas tegen het ei waar Thorn in zat. De stoot veroorzaakte een trilling in het ei en Thorn schopte in blinde paniek tegen de schaal van het ei in de hoop dat het schudden en trillen zou stopen. Als gevolg van zijn geschop hoorde hij buiten zijn ei gedompt zeggen. " Ik hoop dat, dat stomme ei zo verkocht is, het schopt alleenmaar." Thorn hield zig gedeisd maar hij voelde dat er verschijnende voorwerpen tegen zijn ei aan lagen. Opeens hiel het schudden op. He? Wat was er gebeurd? Hij hoorde gemompel en boze stemmen. Wat gebeurde er nu weer? Met hernieuwde angst trapte Thorn wilt met zij pootjes tegen de schaal van het ei. Dat leverde hem niets dan vermoeidheid op en daarom hield hij er snel mee op. Opeens voelde Thorn dat zijn ei opgepakt werd en ruw uit de tas werd getrokken. Hij rilde toen hij de kou voelde van de open lucht. Wisten deze mensen dan niet dat een ei niet van kouw hield. Hij voelde dat hij werd ovehandigd en dat hij werd vast gepakt door zachte handen.
Terug naar boven Go down
Scathach

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 72
Punten : 91
Join date : 26-06-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Noord-Holland

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: none
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   ma feb 01, 2010 9:21 pm

Bewonderend keek ze naar het mooie ei. Het was goudkleurig en ze zou bijna zweren dat ze het voelde schoppen wat natuurlijk maar verbeelding moest zijn. Vertederd glimlachtte ze terwijl ze vuil van het gladde oppervlak af streek.
"Hé kleine, wat ben je mooi." Zei ze glimlachend, het maakte haar niks uit dat er mensen naar haar staarde die waarschijnlijk dachten dat ze geestelijk in de war was. Uiteindelijk moest ze toegeven dat het beter zou zijn als ze het ei verborgen hield, straks zou hij nog gejat worden. Ze maakte haar tas open en heel heel voorzichtig met precisie plaatste ze het fragiele ei in haar stoffe tas. Zo bleef hij tenminste warm genoeg voor een tijdje tenminste. Ze klemde de tas beschermend voor zich zodat hij geen klappen kreeg en zodat hij absoluut niet gestolen kon worden. Ze zou zorgen dat dit kleine ding niks overkwam. Het eerste wat ze wilde gaan doen was het lopen naar een herberg niet ver van waar ze was. Daar kon het diertje warmer worden en zo had ze eindelijk een behagelijk bed. Langgzaam begon ze in de richting te lopen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   ma feb 01, 2010 9:33 pm

Thorn voelde langzaam dat hij in een nieuwe tas werd gestopt, veel zachter dan die vorige maar eerst zij de persoon die hem vast had iets tegen hem. Dat hij mooi was. Thorn voelde zoch opeens een steuk warmer, hij vond het leuk dat er tegen hem gepraat werd. Hij kon zelf dan niet praten maar hij vond het leuk dat iemand wel tegen hem praatte. En als die persoon ook zo lief praatte was het al helemaal leuk. uit alle macht probeerde Thorn iets te bedenken waardoor hij kon laten blijken dat hij de persoon gehord had. Hij wist niks beter dan schoppen dus schopte hij maar uit allemacht tegen de schaal. Met een beetje geluk zou die ook breken en zou hij eindelijk vrij zijn. Langzaam maar met al zijn kracht schopte Thorn tegen de schaal. Er gebeurde niks. Heel even dacht Thorn dat hij iets hoorde kraken maar dat moest vast verbeelding zijn, het kon toch niet anders ze hadden dat ei ook veel te hard gemaakt. Opeens bedacht Thorn zich iets, de persopn die hem vast had wist in iedergeval dat hij haar gehoord had. Opeens voelde hij dat ze in beweging kwamen. Mooi dan komen we teminste ergens. Dacht Thorn.
Terug naar boven Go down
Scathach

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 72
Punten : 91
Join date : 26-06-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Noord-Holland

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: none
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   ma feb 01, 2010 10:22 pm

Ze schrok toen ze dacht dat ze een kraakje hoorde. Het arme beestje zou niet blij zijn als hij híer geboren zou worden. Ze wierp een vluchtige blik in haar tas en voelde voorzichtig over het hele ei maar hij voelde of zag helemaal niks dat duidde op scheurtjes of gaatjes. Hij voelde echter wel dat de kleine reageerde op haar gepraat door het getrap, daardoor wist ze ook dat een speciale band ontstond. Als een draak reageerde op iemands stem, lichaam of energie was het vrij zeker dat ze samen zouden groeien en ontwikkelen. Ze begon zich steeds vrolijker te voelen terwijl ze verder liep. Een paar minuten later zag ze de herberg in de verte. Ze had werkelijk geen idee of er zelfs maar plek over was maar ze kende de herbergier dus zou ze zelfs in de stallen kunnen.
"Het gaat warmer worden kleintje, als we binnen zijn. En we gaan zo snel mogelijk de bedompte stad uit en de natuur in zodat je in de natuur kan leven." Praatte ze random tegen haar ei. Ze voelde nog steeds beukjes in haar tas en grinnikte daarom.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   di feb 02, 2010 9:33 am

Thorn hoorde dat er weer tegen hem gepraat werd dus schopte hij vrolijk tegen zijn eierschaal. Hij hoopte dat hij binnekort eindelijk uit dat stomme ei kon kruipen en de persoon die tegen hem praatte kon praten. Thorn voelde dat ze weer veder liepen. Waar zouden ze naar toe gaan? Een huis? Een herberg? Of uit de stad? Het was teminste beter dan in die tas zitten waar hij een aantal minuten geleden nog inzat. Hij voelde zijn drager zacht met haar hand op de tas klopte precies op de plek waar Thorn net nog had geschopt. Vrolijk trapte hij tegen de schaal en dus indirect tegen de hand. Hij voelde dat de hand eerst heel even weg werd getrokken maar daarna weer terug gelegd werd. Hij hoorde ook zijn drager grinniken. Hij voelde dat ze opeens vaard minderen en dat de hand weg werd getrokken. Waren ze bij hun bestemming? Kon hij eindelijk proberen dat ei kapot te krijgen?
Terug naar boven Go down
Scathach

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 72
Punten : 91
Join date : 26-06-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Noord-Holland

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: none
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   di feb 02, 2010 9:42 am

Ze voelde weer een klein schopje tegen haar hand en schoot in de lach. Oke nu leek het officieel of ze geestelijk in de war was en in zichzelf zat te lachen maar dat maakte haar ook niks uit. De herberg op zich was nog niet zo druk. Het was ook nog maar vijf uur en de meeste mensen zouden om een uur of zeven wel binnenstromen om een kamer te vragen. Ze liep naar de balie waar de herbergier stond. Ze tikte even op de balie om de aandacht te trekken waarna hij zich omdraaide en haar verrasd aankeek.
"Wat moet je?" Gromde hij even daarna en hij was weer zijn gezellige zelf. Vroeger toen haar oude draak nog leefde was ze een keer perongeluk in zijn herberg gevlogen en sindsdien was hij zowel bang als pisnijdig op haar...ze onderdrukte een giechel.
"Een kamer zou fijn zijn. Eenje die heel is." Ze kon het niet laten om dat erachteraan te zeggen. Ze hoorde hem iets zacht mompelen wat leek op 'irritante temmer' maar ze kon er niet veel uit opmaken. Even later smeet hij een roestige sleutel voor haar die bleek te passen op een van de ruimste kamers. Hij dacht waarschijnlijk dat ze nog een keer door zijn herberg zou gaan vliegen maar dan express omdat hij chagerijnig tegen haar was. Ze haalde het ei uit haar tas en legde het met dikke dekens in een grote stoffen stoel.
"Zo kleine, we hebben een mooie kamer." Zei ze tevreden terwijl ze op de stoel naast het ei ging zitten, haar ijzeren blok uit haar tas haalde en haar wapens begon te slijpen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   wo feb 03, 2010 8:30 pm

Thorn voelde hoe zijn drager langzaam veder liep. Toen zijn drager een paar stappen veder was voelde Thorn hoe het plotselling een stuk warmer en geriefelijker werd. Dat was beter, hij voelde zich nu een stuk fijner dan ik die kouw in die tas. Thorn ontspande zich en doezelde langzaam in slaap, vredig met zijn pootjes op de schaal van het ei rustent. Thorn hoorde in zijn slaap wat van het gesprek van zijn draagster en de waard maar hij luister niet en droomde rustig veder. Terwijl Thorn slie droomde hij over hoe de wereld buiten het ei er ui zou zien, hoe zou het er uit zien? Hoe zou hij er uit zien? Was de wereld groot? Hou zou zijn drager eruit zien?
Toen Thorn wakker werd was alles stil. He waar was hij? Hij was toch uit dat stomme ei? Ow.. Nu wist hij het weer hij was weg gedoezeld en moest vast gedroomd hebben. Opeens hoorde Thorn een hard geluid wat steeds herhaalt werd. Wat zou dat toch zijn? Dacht Thorn na een tijdje. Hij trapte hard tegen het ei maar dat hielp niks. Hij wou het zo graag weten. Hij schopte nog een keer in de hoop dat het nu wel zou leuken maar het hielp niet. Waarom ging dat stomme ei nou niet open! Dacht Thorn boos. Met allemacht schopte Thorn tegen het ei, zou het nu wel leuken? Er gebeurde niks. terleurgesteld. duwde Thorn tegen de boven kant van het ei. Langzaam gleed hij met zijn rug naar beneden tot dat hij onderste boven tegen het ei zat. Vermoeid probeerde Thorn omhoog te komen maar het lukte niet. O nee! Hij zat vast. Toen Thron weer een beetje rustig was gewoorde dacht hij even na over de situatie waar hij nu in zat. Hij zat vast dat wist hij al maar hoe kwam hij weer normaal te liggen? Daar was Thorn een tijdje aan het denken. Toen hij geen oplossing vond trapte hij boos tegen de boven kant van het ei. Hij kon toch zeker winnen van zijn eigen stomme ei. Met al zijn kracht probeerde Thorn overeind te komen. Er gebeurde verschillende dingen. Thorns pootjes gleden weg en hij werd omhoog geduwd. Hij kwam met zijn hoofd hard tegen zijn eierschaal. Hij hoorde een gedempt gekraak. He wat was dat nou weer? Boos keek Thorn op. Hij moest zijn oogjes snel dicht doen om het fele licht tegen te gaan. He? Was dat de wereld? Bang en nieuwsgierig stook hij zijn snuit uit het gat. Wat zou er gebeuren?
Terug naar boven Go down
Scathach

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 72
Punten : 91
Join date : 26-06-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Noord-Holland

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: none
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   wo feb 03, 2010 11:26 pm

Na het geslijp van al haar wapens stond Scatty langzaam op. Haar rug was stijf en haar voeten die in korte laarsjes gestoken waren deden pijn. Ze trok daarom meteen haar schoenen uit en wreef over haar rode pootjes. Outch..
Ze keek onmiddellijk naar haar kleine ei en merkte met een glimlach dat het ei op de stoel bij de haard lach waar hij prachtig glom in het licht van de flikkerende vlammen. Hij was gewoonweg prachtig en ze wilde zo verschrikkelijk graag weten wat voor draak het was en of het een mannetje of een vrouwtje was. Gezondheid was natuurlijk het enige wat ze haar rijdiertje toewenste. Ze versleepte de stoel iets waardoor hij nóg dichter bij het vuur stond en glimlachtte tevreden.
"Weltrusten kleintje, slaap zacht." Zei ze vertederd en ze streek met de rug van haar hand even licht langs het ei. Daarna pakte ze nog een pleet, pakte ze het ei heel zachtjes op, ging ze zitten en legde ze het ei op haar schoot met een warme deken om het heen gewikkeld. Ze wilde zo dicht mogelijk bij haar draak zijn, zoals dat ook was geweest met haar draak die ze ooit lang lang geleden had gehad...en met een laatste blik op de kleine schoonheid viel ze als een blok in slaap.

De volgende morgen werd Scatty verschrikt wakker van een harde bonk. Als uit een reflex haalde ze haar dolk tevoorschijn en keek ze verschrikt naar boven. Er was echter helemaal niets of niemand in de kamer en ook hoorde ze niks op de gang. Toen keek ze opeens als een automatisme naar het ei dat nog steeds genesteld was op haar schoot. Tot haar verbazing en haar grote vreugde zag ze een kleine barst in het ei van de kleine en een klein deeltje van het kleine draakje zelf dat tegen de opening aan zat.
"Ooh kleintje toch! Goedzo baby." Kraaide ze onmiddellijk als een trotse moeder. Ze had een enorm moederinstinct ook al was ze nog zo jong, waarschijnlijk omdat ze een vrouw was en waarschijnlijk ook omdat ze wist hoe het was om een draak te hebben. Een drakenjong had ze echter nog nooit gehad.
"Goedzo kleine, je kunt het wel.." Zei ze zachtjes en bemoedigend zodat het zijn/haar weg kon vinden naar haar stem toe. Haar hele lichaam was vol spanning en excitement en ze was voor het eerst in haar leven zenuwachtig. Haar draak..
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   vr feb 05, 2010 7:24 pm

Thorn stook zijn snuit een stukje veder uit het ei en rook meteen honderden geuren. Langzaam brak het ei in stukken en vielen op de grond. Thorn bewoog zijn pootjes heen en weer en keek de kamer rond. Wat was diet groot zeg! Langzaam kroop Thonr uit de laatste resten van het ei en probeerde op zijn vier klijne pootjes te staan. Meteen viel Thorn om. Boos slaakte Thron een piepje uit. Waarom lukte dit niet? In het ei lukte alles. Opeens kreeg Thorn in de gaten dat de grond onder hem bewoog. Verschrikt keek Thorn omlaag. Waar zat hij nou eigenlijk op? Nieuwsgierig keek Thorn naar waar hij op zat. Hij zag dat hij op een persoon zat. Was dit de drager? Ze had kort rood haar en keek hem glimlachend aan. Thorn tikte nieuwsgierig met een pootje tegen de buik van de drager. Opeens begon Thorns maag vreselijk te knorren. Wat was dat geluid? Thorn piepde luid tegen het geluid in de veronderstelling dat het een ander wezen was. Toen het niet andwoorde richte hij zijn aandacht weer op de drager. Waarom deed ze niks? Met grote oogjes keek hij haar aan.
Terug naar boven Go down
Scathach

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 72
Punten : 91
Join date : 26-06-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : Noord-Holland

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: none
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   vr feb 05, 2010 7:46 pm

Het ei bewoog meer en er kwamen meer krakjes en scheeurtjes in zicht. Ze keek verwonderd en vol met vlinders in haar buik naar het brekende ei, ze kreeg een kleine draak! Ze hield haar adem in en moest zich verzetten om de kleine niet te helpen. Het zou het zelf moeten doen, alleen zo zou het kleintje voor zichzelf leren zorgen en laten zien dat hij sterk genoeg was om te leven. Nou sterk en levendig was hij in ieder geval wel. Het ei brak in duizend stukjes die allemaal op de grond belandde en daar zat de kleine. Ze zag onmiddellijk dat het een hij was, een prachtige prachtige hij. Ze zuchtte van opluchting en geluk en staarde liefdevol naar de kleine draak. Met grote diepe ogen keek hij naar haar op, hij wist nu waarschijnlijk al wie ze was en wat ze was. Draken en drakenbaby's waren enorm intelligent. Voor ze tegen hem zou gaan spreken dacht ze na over wat zijn naam moest zijn. Ze keek naar zijn klauwtjes, zijn bek en de hoorntjes op zijn kop en het schoot haar te binnen.
"Welkom op de wereld Thorn." Zei ze zachtjes waarop ze haar hand uitstak zodat hij haar kon aanraken, observeren en voelen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   vr feb 05, 2010 8:21 pm

De drager prate tegen hem. Wat zei ze nou? Welkom Thorn. Hete hij Thron? Cool! Opeens legde de drager haar hand voor hem neer. Benieuwd kroop Thorn op de hand en voelde eraan. De hand was zacht en vlezig. Thorn kroop veder de hand op en voelde een nieuw stukje huid. Het dit voelde heel anders. Was dit wel huid? Benieuwd Zete Thorn zijn tandjes erin en trok aan het stof. Het gaf niet mee dus trok Thorn nog harder aan het stof todat hij het uiteindelijk opgaf en veder kroop. Opengegevenmoment ging de arm omhoog. Hij klouterde de arm op en gebruikte zijn klouwen om niet weg te glijden. Terwijl hij aan het voelen was knorde zijn maag nog een keer luid. Thorn keek zijn draagster aan en piepde luid om eten. Toen hij niks kreeg piepde hij nog een keer luid. Waarom gaf ze hem geen voedsel, en waarom vertelde ze haar naam niet aan hem, hij was toch zeker haar draak?
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Terug in de stad   

Terug naar boven Go down
 
Terug in de stad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De markt-
Ga naar: