PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A new world, a new start...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: A new world, a new start...   wo jan 06, 2010 11:48 pm

Door de dikke, waterdichte schubben die haar lichaam bedekten voelde ze de koude van het water niet. Met snelle bewegingen bewoog ze zich voort in het water. Na een paar minuten stopte ze met zwemmen en keek ze naar boven. Het water was bevroren aan het oppervlak, maar het laagje was zo dun dat het direct kon breken door een klein duwtje. Toen er een groep vissen voorbij zwom keek ze terug naar voren en bewoog ze zich verder in het water. Ze zwom dwars door de groep vissen heen en zag hoe alle vissen van schrik uit elkaar zwommen. Breath lachte even. Vissen waren zo'n grappige beesten. In het water zag ze lange, smalle stenen. Bij deze stenen leken alsof ze om zouden vallen met het kleinste duwtje. Breath grijnsde. Als ze nou... Zonder verder na te denken schoot ze naar de stenen. Behendig ontweek ze de lange stenen. Haar snelheid was hoog en het was moeilijk om de stenen te ontwijken. Het waren er zo veel! En het leek maar niet op te houden. Terwijl ze de ene steen ontweek botste ze bijna tegen de anderen. Breath wist dat ze moest stoppen, maar ze vond het veel te leuk om nu op te geven. En ja hoor, Met haar drie meter lange lichaam schraapte ze langs één van de stenen. En zoals Breath al dacht, viel de steen om. Recht op een andere steen, die op zijn beurt ook omviel en nog een paar stenen raakte. Breath twijfelde geen moment en begon zo snel als ze kon door de stenen te zwemmen. Het deerde haar niet dat ze hier en daar tegen nog een paar stenen botste, ze wilde niet onder het puin liggen en dan moest ze doorzwemmen zonder al te veel na te denken. Uiteindelijk kwam ze aan het einde van de stenen vallei. Ze draaide zich om en zag hoe de halve stenen vallei omver lag. Breath zuchtte van opluchting. Dat was op het nippertje. Plots kwam er nog een gedachte in haar op. Ze had gezwommen voor haar leven tussen de rotsen, terwijl ze ook gewoon naar boven kon zwemmen?! Nouja, ze had het tenminste overleeft. Breath draaide zich om in het water en zwom verder. Ze zwom met een grote snelheid naar het oppervlak en kwam uit het water, waarna ze met een grote plons terug in het water viel. Ze had land gezien, daar was ze zeker van. Snel zwom ze verder. Misschien waren er nog anderen?
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   do jan 07, 2010 6:19 pm

De stroming droeg haar door het water dat haar sterke schubben streelde, een grote school vissen zwom haar tegemoet. Ze veranderde va richting bij het zien van de grote zilver-grijze draak. De draak had kammen op haar rug en nek, ze had haar vleugels langs haar lichaam gevauwen om de stroom niet tegen te werken. Ze leefde iet ín het water maar mét het water. Met een golvende beweging gleed ze door het water.
Ee grote stofwolk kwam in zicht, ze sprijdde haar vleugels om af te remmen en wachtte tot het stof was gezakt. Even later werd een grote berg stenen zichtbaar. Een vis schoot uit een gat tussen de stenen en verdween in het donkere water ver achter haar. Geen wezen kon zoiets veroorzaken, behalve (...) een draak. Fang zwom dichterbij, haar vleugels weer tegen haar lichaam gevauwen. Wat was hier gebeurt? Ze zette zich af tegen de stenen en zwom naar het oppervlak. Een dunne laag ijs bedekte het water, er dreven losse stukke ijs in een groot gat. Er waren twee opties: Een draak of een grote steen of zoiets dergelijks. Ze ging voor optie één, Fang zwom naar het oppervlak en sprong uit het water. Met een sierlijke boog sprong ze over de berg stenen en dook ze het water weer in. Voor haar, dichter bij de kust zag ze een grote schim. Het moest de draak zijn, toen ze dichterbij kwam merkte ze dat de draak ongeveer even groot was als zij. 'Wacht even' zei ze, ze wist niet of de draak goed of slecht maar ze moest het proberen. Fang haalde de draak in en ging naast haar zwemmen. Ze wist veder iet wat ze moest zeggen dus wachtte ze tot de andere draak iets zei...
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   do jan 07, 2010 7:11 pm

Breath keek achter zich toen ze een grote plons hoorde. Dit was niet zomaar van een grote vis, wist ze. Maar ze kon niet verder zien dan een paar meter door het zout in het water. Ze zwom dus gewoon verder. Niet snel, maar ook niet traag. Plots hoorde ze 'Wacht even' gevolgd door een draak die naast haar kwam zwemmen. Breath keek verbaasd naar Fang en glimlachte daarna. Ze was blij dat ze nog een andere draak zag. Dat was het teken dat er nog meer waren. Breath zwom mee met het tempo van Fang en zweeg even. Ook zij wist niet wat ze moest zeggen tegen de onbekende draak. Na een tijdje zei ze gewoon. "Hoi. Wat is je naam?" Breath bekeek de draak even. Ze zag er niet echt gevaarlijk uit.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   do jan 07, 2010 7:24 pm

Fang glimlachte toen de draak niet boos of kwaadaardig leek, ze paste haar tempo ook een beetje aan. Er viel een ongemakkelijke stilte, na een tijdje verbrak de adendere draak deze stilte met de vraag hoe ze heette 'Mijn naam is Fang' zei ze. Ze keek schuin naar de adere draak, ze verwachtte dat ze iet om de naam van de andere draak zou hoeven vragen. Waarschijnlijk zou de draak haar naam vertellen als Fang dat ook deed...
Het water werd ondieper en het leek erop dat de kust in de buurt kwam. Het zou niet lang duren voor ze de met sneeuw bedekte stranden opkwamen. Fang had geen last van het koude water, haar dikke schubben beschermden haar tegen extreme kou. Veel vissen waren er iet, zo dicht aan het oppervlak. Fang badacht dat ze -als ze afschijd had genomen deze draak- ee oderwatergrot zou gaan zoeken.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   do jan 07, 2010 7:31 pm

Breath zag hoe Fang terug glimlachte naar haar. Zoals Breath al dacht was het geen gevaarlijke draak. Natuurlijk kon ze nog niet weten of de draak lief speelde of ook echt lief was, maar ze geloofde dat de draak echt lief was. Breath luisterde naar Fang toen zij haar naam vertelde. Fang... dacht ze om de naam goed te onthouden. "Mooie naam." zei Breath. "Mijn naam is Breath." zei ze. "Voor als je het je afvraagt." voegde ze eraan toe en glimlachte weer naar de draak. Daarna keek Breath weer voor zich. Tot zover ging het goed. De eerste draak die ze ontmoet had in dit gebied was vriendelijk tegen haar, wat een goed teken was. Breath zag de de bodem van de zee steeds dichterbij kwam. Ze waren vast al bij de kust. Breath keek voor zich uit terwijl ze rustig verder zwom naast Fang.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   do jan 07, 2010 8:15 pm

'Aangenaam' de adere draak deed haar aa zichzelf denken... Misschien konden ze goede vrienden worden. Fang voelde zand tegen haar schubben: Het strand kwam nu erg dichtbij. Ze sloeg -voorzichtig om de bodem niet te raken- met haar vleugels zodat ze sierlijk het water uit kwam. Ze maakte een mooie bocht en landde op de dunne laag sneeuw die zich als een deken over DW uitstrekte. Het strand leek nu meer een kleine toendra. Het was eb en het sneeuwde zachtjes.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   vr jan 08, 2010 9:59 pm

Breath glimlachte toen Fang 'Aangenaam' zei. Daarna zag ze hoe Fang voorzichtig met haar vleugels sloeg. Breath had die manier van bewegen onder water nog nooit gezien. Meestal stuurde ze gewoon met haar lichaam. Ze besloot om Fang's manier ook een keer te proberen. Voorzichtig sloeg ze met haar vleugels zodat ze hoger kwam. Breath kwam niet zo sierlijk uit het water zoals Fang. Gewoon aan de kant kruipen vond ze ook leuk. Breath vouwde haar vleugels en zag hoe het land bedekt was met een klein laagje sneeuw. Ze keek naar de witte wolkjes die uit haar neusgaten kwamen en daarna verdwenen in de lucht. Ze vond het best wel grappig en het was altijd leuk om te zien.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   za jan 09, 2010 9:19 pm

Fang vouwde haar vleugels en keek naar de lucht, haar adem kwam in wolkjes uit haar mond. Een frisse wind deed de sneeuw opwaaien, Fang keek naar Breath 'Ben je nieuw hier?' vroeg ze na een korte stilte. De sneeuw vormde al kleine hoopjes op haar lichaam. Ze schudde de sneeuw van haar nek, rug en vleugels. Fang keek naar het met sneeuw bedekte DW, het was een mooi gezicht: De sneeuw op de kale takken van de loofbomen en de bedekte naaldbomen. Af en toe klonk er een doffe plof van sneeuw die van een tak gleed.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A new world, a new start...   

Terug naar boven Go down
 
A new world, a new start...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Hydra waters :: Zeeën-
Ga naar: