PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Overleven...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Overleven...   zo jul 05, 2009 10:55 am

Dave kwam net van de bergen af, en zette zijn voet op het eerste platte deel wat niet berg was. Dave liep verder over, in de verte zag hij bloemen. Dat was vast de velden, Dave liep in de richting van de velden. Alles was vredig, en dat wilde hij zo houden. HIj probeerde zijn verleden te vergeten, en keek naar de grond. De vogels de bijen, en de bloemen. Hij wilde Maylin ook weer zien, hij dacht even alleen maar aan haar. Degene door wie hij was overvallen, en zulke goede vrienden mee was geworden. Dave ging in de schaduw van een boom zitten, en sloot zin ogen. Neuriede een deuntje. En viel in een lichte slaap. Zo kon hij van de geluiden van de natuur luisteren.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Overleven...   vr jul 10, 2009 8:41 pm

Met haar zwarte vleugels gespreiden zweefde Yaëlla over de bergen. Haar goudgele ogen schoten heen en weer en zagen een berggeit. De draak vouwde haar vleugels samen en zette een duikvlucht in. De lucht suisde langs haar lichaam en je zag enkel een rode flits. Yaëlla deed net op tijd haar vleugels open en haar klauwen schoten naar voren. De berggeit had het echter gezien en sprinte er vandoor. Een brul galmde door het gebergte. Ze schoot er achter aan. De geit sprinte de bergen uit en rende over de velden. De rode draak zette weer een duikvlucht in en dit keer sloten haar klauwen zich om de romp van het beest. Yaëlla zette haar tanden in de nek van de berggeit en langzaam stikte het dier. Zonder verder op haar omgeving te letten begon ze stukken vlees van het dier te scheuren. Toen viel haar oog op een mens wat in het gras lag. Meteen nam ze haar dreighouding aan en ze begon hard te grommen.
Terug naar boven Go down
Gast
Gast
avatar


BerichtOnderwerp: Re: Overleven...   zo jul 12, 2009 12:52 pm

Daniele had net gejaagd, en had dus een dode merts over haar schouder hangen. In de verte zag ze een jongen en een draak, snel rende ze naar hun toe. Snel kreeg ze door dat het niet goed was, de draak gromde en de jongen sliep. De draak kon hem opeten, en hij kon zich niet verdedigen. Ze bedacht of het wel slim zou zijn, of zij geen gevaar zou lopen. Ze hing de merts, weer beter op haar schouder. En stopte met rennen, en liep naar hun toe. " Hallo" Zei ze voorzichtig, Danielle legde de dode merts naast Dave neer. En ging ernaast zitten. Ze nam de merts, op haar schoot, en haalde de vacht eraf met haar dolk. Voorzichtig bang dat het vel stuk zou gaan, haalde ze de ingewanden eruit. Later zou ze de vacht laten maken, tot een kledingstuk. En van het vlees zou ze eten maken, dat ze zou kunnen bewaren. Ze zou een tijdje bezig zijn. Danielle wierp een snelle blik op Dave, en toen weer op haar werk. Stiekem hoopte ze dat ze konden praten, anders zou het een beetje saai worden. Om de merts klaar te maken.
Terug naar boven Go down
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Overleven...   

Terug naar boven Go down
 
Overleven...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De enorme bergen-
Ga naar: